Н У Х Т

Світ можливостей ЕРАЗМУС+ для здобувачів освіти НУХТ

30 october 2025

Світ можливостей ЕРАЗМУС+ для здобувачів освіти НУХТ

29 жовтня 2025 року в нашому університеті відбулися чергові засідання конкурсних комісій у рамках важливого проєкту ЕРАЗМУС+ КА1 (академічна мобільність). Ці засідання стали кульмінацією ретельного відбору серед талановитих і вмотивованих здобувачів освіти нашого університету.

Перша конкурсна комісія мала непросте завдання – обрати найгіднішого номінанта для участі в програмі навчання у Щецинському університеті (Польща). Конкуренція була високою, адже всі конкурсантки продемонстрували відмінні знання, високу мотивацію та серйозну підготовку.

Після ретельного розгляду та обговорення, за рішенням конкурсної комісії переможницею стала здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» Лілія Ситенко.

Друга конкурсна комісія визначила переможця на проходження довгострокового стажування в рамках програми ЕРАЗМУС+. Варто зазначити, що така мобільність (довгострокове стажування) в нашому університеті реалізується вперше, що відкриває нові горизонти для професійного розвитку. Переможець буде проходити стажування в Університеті Ополе (Польща). І цю почесну можливість здобула третьокурсниця бакалаврату спеціальності 101 «Екологія» Єлизавета Савельєва.

Щиро вітаємо Лілію та Єлизавету з перемогами у конкурсах! Нехай стажування стануть джерелом цінних знань і нового досвіду. Бажаємо успіхів та плідного навчального досвіду в Польщі!

Щиро бажаємо успіхів усім учасникам програми ЕРАЗМУС+! Ваша активна участь та прагнення до міжнародного досвіду є натхненням для всієї університетської спільноти.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті, щоб дізнатися про подальші успіхи наших студентів і співробітників у рамках міжнародних програм!

Якщо у вас виникли запитання щодо програм академічної мобільності, умов участі чи майбутніх конкурсів, будь ласка, звертайтеся до відділу міжнародних зв'язків (корпус А, каб. 308, e-mail: inbox@nuft.in.ua). Фахівці відділу завжди раді допомогти вам відкрити світ можливостей ЕРАЗМУС+!

 

Published on: 30-10-2025
Read also:
Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних за...

READ YOURSELF

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія) 07 september 2021

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

Тетяна Савенко – засновниця сімейної майстерні крафтового італійського джелато та сорбетів Family Gelato, розташованої в місті Обухів. Її подорож у світ джелато розпочалася у 2018 році в італійському місті Генуя, де вона вивчала секрети приготування цього десерту в школі крафтового морозива. Офіційне відкриття Family Gelato відбулося в 2022 році, і...

READ YOURSELF

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато 31 march 2025

Барвисте Прикарпаття: пізнавальна подорож здобувачів НУХТ

Яскраво, пізнавально й по-осінньому натхненно – саме так минули одні із жовтневих вихідних у здобувачів освітніх програм «Маркетинг» (спеціальності D5 Маркетинг) та «Технології харчування» (спеціальності G13 Харчові технології). Організували подорож старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко, доцентка цієї ж кафедри Катерина Семененко т...

READ YOURSELF

Барвисте Прикарпаття: пізнавальна подорож здобувачів НУХТ 31 october 2025

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром». 16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт 17 june 2022