Н У Х Т

Світ можливостей ЕРАЗМУС+ для здобувачів освіти НУХТ

30 жовтня 2025

Світ можливостей ЕРАЗМУС+ для здобувачів освіти НУХТ

29 жовтня 2025 року в нашому університеті відбулися чергові засідання конкурсних комісій у рамках важливого проєкту ЕРАЗМУС+ КА1 (академічна мобільність). Ці засідання стали кульмінацією ретельного відбору серед талановитих і вмотивованих здобувачів освіти нашого університету.

Перша конкурсна комісія мала непросте завдання – обрати найгіднішого номінанта для участі в програмі навчання у Щецинському університеті (Польща). Конкуренція була високою, адже всі конкурсантки продемонстрували відмінні знання, високу мотивацію та серйозну підготовку.

Після ретельного розгляду та обговорення, за рішенням конкурсної комісії переможницею стала здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» Лілія Ситенко.

Друга конкурсна комісія визначила переможця на проходження довгострокового стажування в рамках програми ЕРАЗМУС+. Варто зазначити, що така мобільність (довгострокове стажування) в нашому університеті реалізується вперше, що відкриває нові горизонти для професійного розвитку. Переможець буде проходити стажування в Університеті Ополе (Польща). І цю почесну можливість здобула третьокурсниця бакалаврату спеціальності 101 «Екологія» Єлизавета Савельєва.

Щиро вітаємо Лілію та Єлизавету з перемогами у конкурсах! Нехай стажування стануть джерелом цінних знань і нового досвіду. Бажаємо успіхів та плідного навчального досвіду в Польщі!

Щиро бажаємо успіхів усім учасникам програми ЕРАЗМУС+! Ваша активна участь та прагнення до міжнародного досвіду є натхненням для всієї університетської спільноти.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті, щоб дізнатися про подальші успіхи наших студентів і співробітників у рамках міжнародних програм!

Якщо у вас виникли запитання щодо програм академічної мобільності, умов участі чи майбутніх конкурсів, будь ласка, звертайтеся до відділу міжнародних зв'язків (корпус А, каб. 308, e-mail: inbox@nuft.in.ua). Фахівці відділу завжди раді допомогти вам відкрити світ можливостей ЕРАЗМУС+!

 

Опублікований: 30-10-2025
Читайте також:
Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

18 грудня 2018 р. відбувся міжкафедральний семінар кафедр біотехнології і мікробіології та екологічної безпеки та охорони праці із залученням членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 Національного університету харчових технологій, на якому аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Микола Івахнюк представив результати досліджень за кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 18 грудня 2018

Науковці НУХТ готуються до Всеукраїнського форуму харчових технологій

Восени у Києві планується проведення Всеукраїнського форуму харчових технологій, в рамках якого працюватимуть міжнародні виставки INPRODMASH&UPAKOVKA та експозиції SWEETS UKRAINE&BAKERY UKRAINE. Наш університет уже традиційно виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ готуються до Всеукраїнського форуму харчових технологій 28 серпня 2020

Триває спільна профорієнтація школярів від  Підготовчого відділення НУХТ і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Спільний профорієнтаційний проєкт факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та Підготовчого відділення університету триває. Цього разу кінцевою точкою маршруту команди став Ліцей № 241 «Голосіївський» м. Києва, який 19 вересня 2024 р. відвідали доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває спільна профорієнтація школярів від Підготовчого відділення НУХТ і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 19 вересня 2024

Закордонна практика здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія

Однією із сильних сторін освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» і «Готельна і ресторанна справа» першого і другого рівнів вищої освіти в нашому університеті є практико-орієнтоване навчання з можливістю проходження практики зі стажуванням за кордоном. У рамках плідної багаторічної співпраці з компанією ЕООД «ТУРАЛ С» під керівниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонна практика здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія 02 жовтня 2024