Н У Х Т

Сходження на науковий Олімп

13 травня 2021

Сходження на науковий Олімп

13 травня 2021 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва» аспіранта кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Сергія Володіна на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв». Науковий керівник – доктор технічних наук, професор Валерій Мирончук.

Здобувачем були удосконалені конструкції та підвищена ефективність роботи запірно-регулювальних пристроїв шляхом створення умов, які забезпечують заданий технологічний регламент, норми герметичності, ресурс і зменшення енерговитрат на виробництво.

Офіційними опонентами виступили докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри обладнання харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Тетяна Вітенько і кандидат технічних наук, доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Михайло Муштрук. Вони зазначили, що наукове дослідження є актуальним, виконане на високому науковому рівні й має значну практичну цінність.

За результатами публічного захисту й відповідей на запитання членів спецради, Сергію Володіну одностайно був присуджений науковий ступінь кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв».  

Вітаємо науковця з підкоренням нової наукової висоти, бажаємо наснаги та подальших творчих успіхів! 

Опублікований: 13-05-2021
Читайте також:
Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ

Національний мультипредметний тест (НМТ) складається на комп’ютерах, тому його учасники зразу можуть побачити свою кількість балів. Але офіційна інформація з’являтиметься на їх офіційних сторінках орієнтовно через тиждень після проходження тесту. Інформація про результати учасників основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщена на інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ 28 липня 2022

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 29 жовтня 2018

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється

Кафедра екології та збалансованого природокористування упродовж останніх років активно співпрацює з науковцями з Чеської Республіки та Швеції у рамках проектів Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Науковці з Університету Масарика (Чехія) та Лундського університету (Швеція) беруть участь у літніх школах, що кафедра проводить другий рік ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється 27 червня 2018