Н У Х Т

Роль транспортної послуги у туристичному пакеті опанували третьокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу

13 жовтня 2020

Роль транспортної послуги у туристичному пакеті опанували третьокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу

Суттєвою частиною туристичної діяльності є транспортні перевезення. Про один із найпопулярніших видів транспорту для перевезення туристів на відкритому лекційному занятті «Організація транспортних подорожей з використанням залізничного транспорту» з дисципліни «Організація туризму (Організація транспортних послуг)» говорили здобувачі 3 курсу спеціальності «Туризм» із доценткою кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою. 

Лекторка звернула увагу на важливу роль транспортної послуги у туристичному пакеті і її зростаюче значення у наданні комфортного і якісного обслуговування подорожуючих.

Особлива увага була приділена принципам взаємодії туристичного підприємства та підприємств залізничної галузі, особливостям організації спеціалізованих туристично-екскурсійних поїздів за кордоном та в Україні, правилам роботи гіда під час подорожі залізничним транспортом.

Пізнавальне та інтерактивне заняття відбулося на високому професійному рівні з дотриманням всіх вимог і методичних рекомендацій до лекційних занять. Здобувачі брали активну участь у обговоренні проблемних і дискусійних питань, виявляли причинно-наслідкові зв'язки, а також поповнили знання новими термінами та поняттями.

Опублікований: 13-10-2020
Читайте також:
Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності. Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022! 10 листопада 2022

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025

Інтеграція англійської мови у освітній процес

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» провела заняття «Інструменти управління Sic Sigma» із інтеграцією англійської мови в межах дисципліни «Основи методології lean six sigma». Одне питання лекції презентувалось іноземною мовою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція англійської мови у освітній процес 23 травня 2023