Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: відкриваємо Америку з Джеффом Бйорком

05 квітня 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: відкриваємо Америку з Джеффом Бйорком

Зустрічі в English Speaking Club EcoEurope NUFT завжди супроводжуються новими знайомствами. І нещодавнє засідання не стало виключенням. Центральною фігурою зустрічі став американець Джефф Бйорк – професор із Каліфорнії, доктор фізіологічних наук, професійний психолог, талановитий музикант (можна послухати у Spotify), композитор яскравої сольної фортепіанної музики.

У Європі домінує британська англійська, тож для учасників клубу особливо цікаво було поспілкуватися з людиною, яка спілкується американською англійською.

Неймовірно, але Джефф Бйорк почав свої професійні заняття з гри на фортепіано лише у 60 років, проте, його творчість уже сьогодні (йому 64) викликає захват і велике зацікавлення. Музика – це лише один аспект його життя. Джефф поділився з учасниками зустрічі своїми захоплюючими пригодами у повітрі, що стали для нього джерелом енергії та натхнення. Його розповіді про політ на дельтаплані, його впевненість і відчуття свободи не лише захоплюють, але й надихають. Не менш захоплююче було почути про його дослідження в Україні, де він вивчає різноманітні типи релігійного поєднання та їх вплив на суспільство. Такі розмови не тільки розширюють наше розуміння світу, але й надихають на нові дослідження та відкриття. Послухати його роздуми на тему «жалкування» було дійсно цікаво і пізнавально. Джефф поділився своїми власними переживаннями та рефлексіями щодо цього поняття, розкриваючи його різноманітні аспекти та відтінки.

Зустріч із Джефом Бьорком залишила в учасників English Speaking Club незабутні враження. Його талант, ентузіазм і невичерпне бажання відкривати нові горизонти зарядили слухачів неймовірною енергією та надихнули на особистісний розвиток!

Опублікований: 05-04-2024
Читайте також:
Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали онлайн-вебінар «Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023? Тенденції та прогнози» від компанії Poster. Спікерка заходу – експертка ресторанного бізнесу, засновниця аналітичного центру «Ресторани України» Ольга Насонова. Фахівчиня навела аналітичні дані щодо стану ресторанного бізнесу в д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 17 лютого 2023

Нетворкінг із готельєрами

26 лютого 2021 р. здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках Меморандуму про співпрацю між  кафедрою готельно-ресторанної справи і Швейцарською освітньою групою (SEG) долучились до онлайн-конференції «I meet Hotel». У фокусі освітньої онлайн-події – стан індустрії гостинності Великобританії після пандемії COVID-19 і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг із готельєрами 01 березня 2021

Завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

Сьогодні, 10 серпня, завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ. Звертаємо увагу – опція подання заявки для участі в додатковій сесії для учасників основної сесії, які не змогли взяти участь у НМТ, доступна у вкладці «Підтвердження участі в НМТ». Із урахуванням населеного пункту, вибраного під час цього етапу підтверджен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ 10 серпня 2022

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2023