Н У Х Т

Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти

03 лютого 2020

Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти

У гостях кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв побували учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти. Цей навчальний заклад уже понад 70 років готує кваліфікованих спеціалістів-робітників у галузях машинобудування, автотранспорту, інформаційно-комунікативних технологій. Професійний колектив закладу працює на принципах віри в своїх учнів, допомагає їм відчути свою значимість і правильно розподілити пріоритети. А вдячні випускники завжди цінуються на ринку праці.

Під час екскурсії лабораторіями університету та спілкуючись із провідними вченими у галузях техніки і технології харчових виробництв, учні зробили висновки про перспективи успішної кар'єри та усвідомили, що отримана робітнича кваліфікація й вища інженерна технічна освіта вдало поєднуються, цінуються роботодавцями і сприяють швидкому професійному зростанню.

Наші фахівці під час спілкування з гостями отримали позитивні враження та емоції – це надзвичайно цікава непосидюща молодь, у якої в очах горить бажання пізнавати нове і розвиватися, і чудові талановиті педагоги, які на принципах духу безкорисливості творять майбутнє України.

Нагадаємо шановним гостям, що після закінчення Київського центру професійно-технічної освіти, ми раді будемо бачити їх студентами нашого університету!

Опублікований: 03-02-2020
Читайте також:
Брейн-ринг, як мотивуюча складова навчального процесу

Інтелектуальна гра брейн-ринг на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці все ж відбулася в офлайн-форматі! Уже традиційно студенти-екологи самі створюють інтелектуальну гру брейн-ринг і змагаються за додаткові бали та звання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Група ділиться на дві команди. Кожний студент особисто готує...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Брейн-ринг, як мотивуюча складова навчального процесу 15 жовтня 2020

Кафедра готельно-ресторанної справи співпрацює з провідними підприємствами індустрії гостинності

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує розвивати співпрацю з провідними підприємствами індустрії гостинності. 21 вересня з дотриманням усіх протиепідемічних вимог відбувся науковий семінар для викладачів кафедри на базі готелю «Ramada Encore Kyiv» міжнародної готельної мережі «Wyndham Hotel Group». Керівництво компанії «Хотел Менеджмент Гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи співпрацює з провідними підприємствами індустрії гостинності 22 вересня 2020

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

Насиченим видався минулий тиждень для студентів і викладачів кафедри економіки і права, які відвідували галузеві підприємства та й про дозвілля не забували. Для кожного зі студентів НУХТ знайомство з технологіями виробництва на практиці є важливою і цікавою складовою навчання. Тож студенти кафедри, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права 09 грудня 2019

Глибоке розуміння проблематики і практичний досвід – фішки сучасного викладача

Як забезпечити зупинку? Про це дізналися здобувачі вищої освіти другого року навчання 6 травня на відкритій лекції у рамках курсу «Кінематика та динаміка машин», присвяченій дослідженню механізмів, що реалізують рух вихідних ланок із зупинками. Лектор – к.т.н., доцент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Володимир Костін поділився з аудиторі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибоке розуміння проблематики і практичний досвід – фішки сучасного викладача 07 травня 2024