Н У Х Т

Майбутні вступники до НУХТ – вихованці Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва – вражають рівнем наукових досліджень

13 квітня 2018

Майбутні вступники до НУХТ – вихованці Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва – вражають рівнем наукових досліджень

Педагогічний колектив партнера НУХТ – Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва крім надання якісної середньої освіти спонукає своїх учнів до творчої та дослідницької роботи. Ліцеїсти щороку представляють наукові здобутки на науковій конференції «Інтелект», яку цього разу проводили на базі нашого університету.

На відкритті конференції проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Лариса Арсеньєва передала щирі вітання ліцеїстам і адміністрації ліцею, наголосивши, що навички до творчої роботи неодмінно стануть у пригоді під час отримання вищої освіти і у майбутній професійній діяльності. Неодноразово підтверджено, що випускники Технічного ліцею – одні з найкращих наших студентів, які крім відмінних здібностей до навчання проявляють лідерські якості, підтримують на високому рівні культурні і спортивні заходи нашого університету, а після закінчення університету легко знаходять цікаву роботу на інженерних і керівних посадах провідних підприємств.

Значні результати навчальної і дослідницької роботи педагогічного колективу Технічного ліцею підтвердив директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, доцент Сергій Блаженко. А доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов представив потужний практичний досвід, який шлях проходять інноваційні розробки від зародження ідеї, дослідження, до виготовлення і впровадження.

І далі, протягом трьох годин ліцеїсти представили свої наукові розробки в галузях інформаційних технологій, фізико-математичних, гуманітарних і суспільних наук, філології, технічних і природничих наук, біотехнології, енергозбереження та багатьох інших важливих питань.

Науковий комітет був вражений високим рівнем доповідей. Ліцеїсти вже на початковому етапі дослідницької роботи мають чудові навички доведення актуальності теми, обґрунтованого вибору методів досліджень, представлення результатів роботи та їх обґрунтування.

Вразив і високий рівень володіння ліцеїстами іноземною мовою – багато доповідей зроблені англійською мовою, вільно і впевнено.

Найкращі доповіді були рекомендовані до представлення найближчим часом на Міжнародній науковій конференції молодих вчених, що проходитиме в нашому університеті.

Вітаємо ліцеїстів і педагогічний колектив із значними творчими здобутками, і бажаємо нових перемог на освітній і науковій ниві!

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції»

12 жовтня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція. Очільниця  відділу маркетингу мережі турагенцій ХО Інна Маркова розповіла здобувачам спеціальності 242 «Туризм і рекреація» та викладачам кафедри про особливості побудови успішного маркетингу у турагенції. Мережа агенцій ХО наразі об’єднує 225 офісів по вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції» 13 жовтня 2023

Про зимові свята французькою

Із приходом зимових свят на кафедрі іноземних мов професійного спрямування настає час поговорити про них. І не лише рідною, а й іноземними мовами. Вивчаючи іноземну мову, здобувачі водночас знайомляться з традиціями і звичками народу, мову якого вони вивчають. Тож здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчаю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зимові свята французькою 27 грудня 2023

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019