Н У Х Т

Формування стійких бізнес-моделей опановують здобувачі освіти та викладачі

26 травня 2025

Формування стійких бізнес-моделей опановують здобувачі освіти та викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко та здобувачка 1 курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» Юлія Зайцева долучилася до семінару «Масштабування українського бізнесу в умовах війни та післявоєнної відбудови», що відбувся 21 травня за участі провідних експертів із глобального підприємництва.

Семінар став унікальним майданчиком для обговорення можливостей, які відкриває криза для трансформації бізнесу, а також механізмів інтеграції українських компаній у міжнародні ринки. Центральними спікерами заходу стали науковий співробітник Центру підприємництва та технологій Сутарджа (Інженерний коледж Берклі, Каліфорнійський університет) Рік Расмуссен і підприємиця, викладачка, експертка з інноваційних технологій і бізнес-коуч Аліна Адамс.

Під час семінару обговорювалися практичні кейси масштабування бізнесу в умовах війни, приклади успішного виходу українських стартапів на глобальні ринки, а також роль акселераторів у побудові міжнародної співпраці. Спікери поділилися досвідом формування стійких бізнес-моделей, адаптованих до умов кризи та відбудови, і надали цінні поради щодо ефективної участі у світових екосистемах інновацій.

Захід дав учасникам глибоке розуміння нових викликів і можливостей для розвитку українського підприємництва, ставши важливим кроком до формування генерації фахівців, здатних мислити стратегічно й діяти глобально.

Учасники висловлюють щиру вдячність спікерам за системний підхід і практичну цінність представлених матеріалів.

Опублікований: 26-05-2025
Читайте також:
День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

Більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, змогли 6 лютого майбутні вступники, приєднавшись до чергового онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ. Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет. Дізнавшись про його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт, учасники зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ 06 лютого 2021

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

З 24 лютого по 3 березня 2024 року у Версальському виставковому центрі працює 60-й Сільськогосподарський салон. Цього року його тема – «Ґрунт і земля: життя в наших руках». Тут відвідувачів різного віку запрошують зустрітися з фермерами та професіоналами галузі, ознайомитися з різноманітними видами діяльності та послугами, що пропонуються в аграрно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі 28 лютого 2024

Зустріч для кавоманів

Кава – один із найпопулярніших у світі напоїв, якого щороку люди випивають мільярди чашок. Тож, цілком природно, що ми хочемо дізнатися більше про наш улюблений напій не тільки як споживачі, але і з професійного погляду. Ось чому в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ за сприяння викладача Михайла Подоляна для с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч для кавоманів 12 січня 2024

Лекція професора St. Lawrence College для здобувачів освіти і викладачів НУХТ

Сучасні тенденції у суспільстві вимагають підготовки кваліфікованих і креативних фахівців, здатних до ефективної діяльності в умовах зростаючої конкуренції. Розширення спектру методів навчання здобувачів є одним із пріоритетних завдань НУХТ, зокрема проведення гостьових лекцій з іноземними партнерами сприяє розвитку міжнародної співпраці та взаємод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція професора St. Lawrence College для здобувачів освіти і викладачів НУХТ 15 березня 2024