Н У Х Т

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів

26 грудня 2018

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання з приводу розгляду докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента Оксани Шульги.

Участь у засіданні взяли ректор університету, професор, д.т.н. Анатолій Українець, професори, д.т.н. Галина Сімахіна, Віктор Доценко, Вікторія Дорохович, Олег Шаповаленко, Микола Осейко, Наталія Фролова, Петро Шиян, Олександр Гавва, Олена Грабовська, Віра Юрчак, Віра Оболкіна, Віталій Шутюк, Володимир Зав'ялов, Галина Поліщук, Лариса Арсеньєва, Василь Пасічний, професори, д.х.н. Єлизавета Костенко, Олександр Перепелиця, професор, к.х.н. Сергій Шульга, професор, к.т.н. Анатолій Салюк, а також фахівці кафедри експертизи харчових продуктів.

Головувала на засіданні заступник завідувача кафедри,к.т.н., доцент Оксана Вашека.

Актуальність представленої роботи викликала інтерес і зацікавлення присутніх, оскільки кондитерські і хлібобулочні вироби входять до щоденного раціону людини. У роботі запропоноване цікаве вирішення питання збагачення зазначених виробів біологічно цінними речовинами, заміни неекологічного разового посуду на їстівний, представлений розроблений автором метод із визначення ступеня етерифікації пектину тощо. Внутрішні рецензенти, професори Галина Сімахіна, Віктор Доценко і Вікторія Дорохович підтвердили актуальність та закінченість виконання докторської дисертаційної роботи.

На питання присутніх Оксана Шульга відповіла в повному обсязі. В обговоренні роботи взяли участь професори Олександр Гавва, Анатолій Салюк, Олена Грабовська, Лариса Арсеньєва.

За результатами обговорення прийнято одноголосне рішення представити роботу на захист до спеціалізованої вченої ради за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування з урахуванням висловлених зауважень і побажань.

Опублікований: 26-12-2018
Читайте також:
Вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції» відбулося у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

27 січня 2017 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Понад сорок юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців із технології приготування їжі. В.о. директора коледжу Віктор Федо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції» відбулося у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 30 січня 2017

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

До здобувачів вищої освіти 2-4 курсів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» завітали головна фахівчиня центру професійного навчання ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Тетяна Тростянець і фахівець центру професійного навчання Володимир Калашніков. До зустрічі, що відбулася у форматі zoom-конференції, долучилися зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» 24 травня 2021

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає

Однією з найпотужніших наукометричних баз є бібліографічна і реферативна база даних SciVerse Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій. На підставі періодичного на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає 02 серпня 2019

До уваги вступників! Приймальна комісія НУХТ приймає оригінали документів і у вихідні дні!

Приймаємо оригінали документів також у суботу   29 серпня з 9-00 до 17-00 (без обідньої перерви)у неділю   30 серпня з 9-00 до 17-00 (без обідньої перерви) за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70, корпус Б. Для укладання договору про навчання вступника, який є неповнолітньою особою, батьки (один із батьків) повинні мати при собі паспорт і реє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Приймальна комісія НУХТ приймає оригінали документів і у вихідні дні! 27 серпня 2020