Н У Х Т

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів

26 грудня 2018

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання з приводу розгляду докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента Оксани Шульги.

Участь у засіданні взяли ректор університету, професор, д.т.н. Анатолій Українець, професори, д.т.н. Галина Сімахіна, Віктор Доценко, Вікторія Дорохович, Олег Шаповаленко, Микола Осейко, Наталія Фролова, Петро Шиян, Олександр Гавва, Олена Грабовська, Віра Юрчак, Віра Оболкіна, Віталій Шутюк, Володимир Зав'ялов, Галина Поліщук, Лариса Арсеньєва, Василь Пасічний, професори, д.х.н. Єлизавета Костенко, Олександр Перепелиця, професор, к.х.н. Сергій Шульга, професор, к.т.н. Анатолій Салюк, а також фахівці кафедри експертизи харчових продуктів.

Головувала на засіданні заступник завідувача кафедри,к.т.н., доцент Оксана Вашека.

Актуальність представленої роботи викликала інтерес і зацікавлення присутніх, оскільки кондитерські і хлібобулочні вироби входять до щоденного раціону людини. У роботі запропоноване цікаве вирішення питання збагачення зазначених виробів біологічно цінними речовинами, заміни неекологічного разового посуду на їстівний, представлений розроблений автором метод із визначення ступеня етерифікації пектину тощо. Внутрішні рецензенти, професори Галина Сімахіна, Віктор Доценко і Вікторія Дорохович підтвердили актуальність та закінченість виконання докторської дисертаційної роботи.

На питання присутніх Оксана Шульга відповіла в повному обсязі. В обговоренні роботи взяли участь професори Олександр Гавва, Анатолій Салюк, Олена Грабовська, Лариса Арсеньєва.

За результатами обговорення прийнято одноголосне рішення представити роботу на захист до спеціалізованої вченої ради за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування з урахуванням висловлених зауважень і побажань.

Опублікований: 26-12-2018
Читайте також:
Дуальна освіта й особистісний розвиток у компанії «ДТЕК Київські електромережі» для студентів кафедри електропостачання та енергоменеджменту

Студенти 3 курсу разом із викладачами кафедри електропостачання та енергоменеджменту відвідали підстанцію «Університетська», що входить до ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі». Поїздка відбулася з метою ознайомлення студентів зі сучасним обладнанням підстанції компанії та можливістю продовжити навчання в університеті за програмою дуального навчання....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта й особистісний розвиток у компанії «ДТЕК Київські електромережі» для студентів кафедри електропостачання та енергоменеджменту 10 червня 2019

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію

Попри надскладну ситуацію в нашій країні, початок навчального року для четвертокурсників-біотехнологів став досить насиченим. Надзвичайно цінним, як для майбутніх спеціалістів, є практичний досвід і підтримка старших колег, яку вони змогли отримати, поспілкувавшись із начальником відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артемом Слободянюком н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію 24 жовтня 2022

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Вплив порошку топінамбура та частково знежиреного борошна насіння олійних культур на зберігання заварного хліба із житнього борошна» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2018

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018