Н У Х Т

Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді

19 грудня 2018

Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді

Магістранти та студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі круглого столу «Світ та Україна у 2019-му році», який відбувся у Верховній Раді.

Такі актуальні у наступному році теми, як торговельна війна США та Китаю, Brexit, штучний інтелект, зміна поколінь, зростання протекціонізму, російський вплив на енергетичному ринку обговорили учасники під час заходу.

Значний інтерес майбутніх економістів-міжнародників викликало обговорення питань щодо подолання викликів, які стоять у 2019 році перед Україною – як захистити свої ринки і національного виробника, встояти в умовах гібридної війни, знайти своє місце в добу четвертої промислової революції та створити передумови для подальшого сталого розвитку.

Опублікований: 19-12-2018
Читайте також:
Майбутні підприємці – у вирії інновації

Магістри спеціальності  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що навчаються на кафедрі маркетингу, разом із доцентом Вікторією Стеценко відвідали одну з найбільших і найважливіших подій року в галузі інноваційного розвитку в Україні – Міжнародний форум інновацій «Innovation Market 2018». Спираючись на здобуті в університеті академічні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні підприємці – у вирії інновації 26 листопада 2018

Команда викладачів університету – у столичному Ліцеї № 128

16 жовтня 2024 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський завітали до Ліцею № 128 Дніпровського району міст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів університету – у столичному Ліцеї № 128 18 жовтня 2024

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» для магістрантів І-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології був організований ряд тренінгів від фахівців корпорації «Артеріум». Нещодавній тренінг був присвяченій темі «Що потрібно знати про підготовку і проходження співбесіди», коучем якого була менеджерка по навчанню і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду 28 квітня 2021

Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Лектор із використанням мультимедійно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість та безпечність харчових продуктів 04 листопада 2019