Н У Х Т

Квітковий, смачний, солодкий, інноваційний: про різні типи маркетингу від здобувачів освіти НУХТ

06 березня 2025

Квітковий, смачний, солодкий, інноваційний: про різні типи маркетингу від здобувачів освіти НУХТ

Нещодавно відбулося перше засідання студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» 2025 року. Тема «Маркетинг в сферах діяльності» стала справжнім спалахом весняного натхнення для наших здобувачів.

Майбутні маркетологи обмінялися корисним маркетинговим досвідом: солодка маркетингова концепція та казкова Disney-атмосфера бренду «Stellasweets», квітковий маркетинг дивовижного саду «Кlovskysad», витончена креативність маркетингової концепції «Оranzhereya VDNG», гострота та ніжність української кухні в оздобленні концептуального маркетингу етнічного ресторану «Sho.kyiv», маркетингові інновації ресторанного бізнесу «Кanadaya», «Тreebynaked cafe», «Foodink3d» та інших брендів, маркетинг атмосферних локацій експоцентру ВДНГ.

Тема гуртка виявилась надзвичайно цікавою для здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» та 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

І звісно, кафедральний ексклюзивний масКотик Mark приніс майбутнім підкорювачам ринку безліч нових знань та ідей для креативних проєктів.

Опублікований: 06-03-2025
Читайте також:
Колектив Вінницького коледжу НУХТ – учасник міських волонтерських акцій для підтримки воїнів АТО

За ініціативи Муніципальної поліції Вінницької міської ради протягом квітня відбувався збір гуманітарної допомоги для військовослужбовців Збройних сил України, Національної гвардії України та добровольчих батальйонів, які на даний момент перебувають у зоні АТО. Щиросердні студенти та викладачі Вінницького коледжу НУХТ не могли не підтримати цю ініц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Вінницького коледжу НУХТ – учасник міських волонтерських акцій для підтримки воїнів АТО 08 травня 2018

Державний комплексний іспит завершили здавати студенти спеціальності «Готельне обслуговування»

Підсумком навчального процесу студентів Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету спеціальності «Готельне обслуговування» є Державний комплексний  іспит. Впродовж тижня, студенти груп Г4 і Г4с успішно демонстрували свої теоретичні знання і практичні навички з дисциплін «Організація та технологія обслугов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний комплексний іспит завершили здавати студенти спеціальності «Готельне обслуговування» 13 лютого 2017

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій до НУХТ завітали поважні гості, наші партнери, роботодавці, стейкхолдери – голова правління Асоціації парфумерії та косметики України (APCU), директор ТОВ «Астра-Косметик» Руслан Кузьменко, радниця генерального директора з питань с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» 12 лютого 2024

Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання зі спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи 19 лютого 2019