Н У Х Т

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

04 листопада 2024

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

У кулінарній студії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на гостей профорієнтаційного івенту очікував креативний майстер-клас з технології борошняних кулінарних спеціалітетів різних країн світу.

Фахівчиня ресторану сучасної азійської кухні NĂM відомого шефа Ектора Хіменеса-Браво познайомила з асортиментом популярних азіатських дімсамів, історією їхнього виникнення та традиціями споживання, особливостями технології, оформлення та подавання цієї трендової страви.

Учасники кулінарного майстер-класу долучилися до процесу формування дімсамів з різноманітними начинками сіфуду, спостерігали процес їхнього приготування у бамбукових кошиках-пароварках, в яких їх і подають до столу гостям закладів ресторанного господарства. Звісно, завершився професійний воркшоп дегустацією з чаюванням відповідно до азіатських традицій споживання цієї легкої та нутрітивної закуски.

Майстер-клас викликав неабиякий інтерес у гостей, тому у процес приготування були залучені всі, майбутні вступники, зокрема і слухачі Підготовчих курсів НУХТ, викладачі, активні студенти і представники студентського самоврядування, які допомагали цього дня з організацією.

Це була захоплююча подорож у світ гастрономічних традицій і кулінарних трендів від факультету Готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Розширюємо гастрономічні горизонти!

Опублікований: 04-11-2024
Читайте також:
Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови

11 липня 2018 року міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відвідала пункт тестування, де вступники в магістратуру складали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО, розташований в нашому університеті. Наш колектив дуже відповідально поставився до організації роботи пункту тестування. З метою забезпечення максимальної прозор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови 11 липня 2018

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

Нещодавно кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Higher Education in the USA and in Ukraine», яка мотивувала студентів до пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США 10 жовтня 2018

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

За доброю традицією відкриті захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів відвідують роботодавці. Цьогоріч на кафедру хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів завітали представники фармацевтичного підприємства «Новофарм-Біосинтез» (м. Новоград-Волинський), комерційних фірм «Бейсік Інгредієнтс» (м. Київ) і «Біоекстракшн техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи 17 лютого 2021

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції

Здобувачі вищої освіти груп ТО-2-10М і ТО-1-7М разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  Наталією Фалендиш відвідали ХХ спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», яка відбулася 28-30 вересня 2023 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Органічні продукти харчування на виставці представили вітчизнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції 02 жовтня 2023