Н У Х Т

Знайомство першокурсників з гарантом

03 жовтня 2022

Знайомство першокурсників з гарантом

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося знайомство першокурсників-біотехнологів  із гаранткою освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, природоохоронна, харчова» Світланою Старовойтовою. До зустрічі також долучилася деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак.

Зустріч розпочалася з привітального слова гарантки до першокурсників, побажання успіхів та наснаги на нелегкому, але цікавому шляху опанування найсучаснішої та затребуваної професії біотехнолога.

Світлана Старовойтова розповіла про особливості освітньої  програми НУХТ за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» 2022 року, ознайомила з обов’язковими та вибірковими компонентами, розподілом кредитів. Звернула увагу на можливості академічної мобільності в рамках угод про співпрацю університету з провідними європейськими університетами та внутрішньої академічної мобільності в рамках угод про співпрацю з українськими закладами вищої освіти. Особлива увага була акцентована на академічній доброчесності. Гарантка ознайомила здобувачів із видами порушень академічної етики, звернула увагу на види академічного плагіату та дотримання вимог Кодексу академічної етики НУХТ.

Гарантка також розповіла про дисципліни вільного вибору за ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», роз’яснила процедуру обрання дисциплін відповідно до Порядку вибору здобувачами освіти навчальних дисциплін на другий семестр 2022-2023 н.р. Зроблена викладачкою презентація дозволила здобувачам чітко зрозуміти сукупний обсяг обов’язкової та вибіркової складових, а також визначити з якого переліку дисциплін потрібно зробити вибір, обсяг навчальних дисциплін і семестр викладання. Світлана Старовойтова закликала здобувачів свідомо підійти до вибору навчальних дисциплін для подальшої реалізації гнучких траєкторій навчання. Гарантка також запропонувала активно долучатися до покращення навчального процесу внесенням своїх пропозицій.

Викладачі кафедри щиро бажають першокурсникам захоплюючої подорожі у світ знань. Хай студентські роки будуть успішними та  насиченими найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати, навіть через роки, до найменших дрібниць!

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
Погляд молоді на сталий розвиток

Уже стало доброю традицією нашого університету виступати співорганізатором міжнародної конференції «Сталий розвиток: погляд молоді – Sustainable Development: Youth View». ІІІ міжнародна конференція відбулася на базі навчального закладу Українсько-американського університету Конкордія. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Погляд молоді на сталий розвиток 10 грудня 2021

Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато!

У рамках дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» магістранти першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології мали унікальну можливість долучитися до практичного обговорення ключових моментів запуску у виробництво фармацевтичних препаратів, прослухавши лекцію від представника компанії ТОВ «Біофарма Плазма» Андрія Рибакова. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато! 09 грудня 2019

Випускники сертифікатної програми «Моделювання та реінжиніринг бізнес-процесів» отримали сертифікати про успішне завершення навчання

Із жовтня 2016 року в нашому університеті було започатковане навчання за сертифікатними програмами. Унікальні інноваційні навчальні комплекси, розроблені нашими висококваліфікованими фахівцями, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні. Навчання за кожною з програм тривало протя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Моделювання та реінжиніринг бізнес-процесів» отримали сертифікати про успішне завершення навчання 10 січня 2017

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є представлення студентами свого наукового доробку, яке вони здійснюють під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри, на студентських наукових конференціях, як у межах нашого університету, так і у інших навчальних закладах. Цього разу бакалаври кафедри були гостя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові 07 травня 2018