Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм».
На перший етап конкурсу було подано 362 роботи з українських і закордонних закладів Оману, Литви, Сербії, Польщі, Румунії, Грузії, Казахстану, Болгарії, Молдови, Узбекистану. Їх оцінювало міжнародне журі, до складу якого увійшли 144 спеціалісти-науковці, з них 92 із 23 зарубіжних країн – Анголи, Беніну, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Оману, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Хорватії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.
Наші здобувачки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Катерина Коржос і Катерина Пересада підготували наукову роботу «Development of fish dishes for restaurants using non-traditional vegetable raw materials» під керівництвом доцентки Ольги Дульки.
Здобувачка освіти спеціальності 242 «Туризм» Дарія Вогулкіна на перший етап конкурсу представила роботу «Formation of the tourist product of domestic tour operators for tourists from the republic of Poland», виконану під керівництвом доцентки Олени Харченко.
Наші юні науковиці отримали високі рейтингові оцінки від журі. Вдячні нашим студенткам за їхню мотивацію до наукової діяльності, а керівницям – за допомогу у підготовці до конкурсу.
Бажаємо нашим здобувачам освіти реалізації їхніх наукових ідей та підкорення нових академічних висот!