Н У Х Т

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

25 березня 2024

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм».

На перший етап конкурсу було подано 362 роботи з українських і закордонних закладів Оману, Литви, Сербії, Польщі, Румунії, Грузії, Казахстану, Болгарії, Молдови, Узбекистану. Їх оцінювало міжнародне журі, до складу якого увійшли 144 спеціалісти-науковці, з них 92 із 23 зарубіжних країн – Анголи, Беніну, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Оману, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Хорватії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.

Наші здобувачки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Катерина Коржос і Катерина Пересада підготували наукову роботу «Development of fish dishes for restaurants using non-traditional vegetable raw materials» під керівництвом доцентки Ольги Дульки.

Здобувачка освіти спеціальності 242 «Туризм» Дарія Вогулкіна на перший етап конкурсу представила роботу «Formation of the tourist product of domestic tour operators for tourists from the republic of Poland», виконану під керівництвом доцентки Олени Харченко.

Наші юні науковиці отримали високі рейтингові оцінки від журі. Вдячні нашим студенткам за їхню мотивацію до наукової діяльності, а керівницям – за допомогу у підготовці до конкурсу.

Бажаємо нашим здобувачам освіти реалізації їхніх наукових ідей та підкорення нових академічних висот!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Вступники до бакалаврату отримали рекомендації для зарахування на бюджет

Сьогодні в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явилися рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти для вступу на бакалавра, зокрема за квотою-2. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Нагадаємо, рекомендація надається лише на одне бюджетне місц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату отримали рекомендації для зарахування на бюджет 29 серпня 2022

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

У Львові 5 та 6 грудня відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з фузалу серед закладів вищої освіти. Склад учасників фінальної стадії – Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет «Львівська політехніка» (Львів), Івано-Франківський коледж фізичного виховання (Івано-Франківськ) та Сумський державний університет (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України 09 грудня 2022

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати. Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом 13 червня 2025

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран і відповідальним за профорієнтаційну роботу кафедри, асистентом Артемом Ущаповським активно готується до проведення Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже завтра, 11 листопада 2023 року. З 30 жовтня по 10 листопада викладачі кафедри та здобувачі осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT 10 листопада 2023