Н У Х Т

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог

31 березня 2018

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог

Студенти кафедри маркетингу – творча, активна та креативна молодь, що завжди тримає руку на пульсі сучасних подій. Нещодавно у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства.

Одне із призових місць здобула студентка кафедри маркетингу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Ангеліна Некрасова. Актуальна й цікава робота "Оцінка якості губних помад на ринку України", написана під керівництвом професора кафедри експертизи харчових продуктів Тетяни Артюх, завоювала симпатії представників галузевої конкурсної комісії у складі 17 науково-педагогічних працівників із 9 провідних закладів вищої освіти. У своїй роботі Ангеліна висвітлила сучасні тенденції розвитку ринку парфумерно-косметичних товарів України, торкнулася питань їх якості та запропонувала ефективні шляхи підвищення конкурентоспроможності губних помад.

Окрім хвилюючої радості перемоги, від участі в конкурсі студентка отримала заряд позитивної енергії, нові ідеї та натхнення піднятися на ще вищий рівень.  Це вже не перша перемога наших студентів на конкурсах та олімпіадах. Дружній колектив кафедри маркетингу пишається здобутками переможниці та завжди радий бачити перемоги своїх студентів.  

Опублікований: 31-03-2018
Читайте також:
Цифрові технології в наукових дослідженнях

Не тільки здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології хочуть навчатися, дізнаватися щось нове та прагнуть вдосконалювати свої знання. Викладачі також постійно на цій «хвилі» працюють над покращенням своїх навичок. Так, доцентки Наталія Грегірчак, Оксана Скроцька і Світлана Старовойтова разом із здобувачкою вищої освіти ступеня доктора філософії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові технології в наукових дослідженнях 18 грудня 2023

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів 23 листопада 2020

Конкурсом бізнес-ідей відзначили 20 річницю навчально-тренувальної фірми «Смерічка»

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму нашого університету відсвяткував 20-річчя навчально-тренувальної фірми «Смерічка». Методи моделювання реальних умов праці та виконання професійних обов'язків - це основа практичних занять у коледжі. Уже протягом 20-ти років тут працюють, використовуючи німецький досвід створення навчально-тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурсом бізнес-ідей відзначили 20 річницю навчально-тренувальної фірми «Смерічка» 22 грудня 2017

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ

Команда НУХТ успішно опановує другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегіям і викликам, що виникають у процесі стратегічного управління в умовах невизначеності. Під час навчання учасники ознайомилися з основними підходами до розроблення і реалізації стратегії в умовах змін, вивчили сучасні методи моніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ 05 травня 2025