Н У Х Т

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 вересня 2021

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр», що  навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали ХІІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» 18 вересня 2021 року.

Захід був організований Федерацією органічного руху України за підтримки Міністерства економіки України, Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства», Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), ТОВ «Органік Мілк» та ін.

Здобувачі проаналізували ринок органічної продукції України, мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної продукції, дізнатися про особливості виробництва органічних харчових продуктів та провести дегустацію.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування ярмарку, буде використана при вивчені фахових дисциплін, для виконання наукових досліджень, а також курсових проєктів і кваліфікаційних робіт.

Опублікований: 21-09-2021
Читайте також:
Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У сучасних умовах для підготовки висококваліфікованих фахівців широко використовуються технології змішаного навчання, які передбачають використання в освітньому процесі як класичних, так і інноваційних методів навчання. З метою підвищення якості надання освітніх послуг і створення найбільш сприятливих умов для саморозвитку студента в нашому універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 13 січня 2020

Workshop-профорієнтація кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Навчальний рік щойно розпочався, а колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки уже активно залучає майбутніх абітурієнтів до практики через Workshop. У межах ознайомлення з університетом та інфраструктурою навчання для галузі G9 «Інжиніринг, виробництво та будівництво»), гаранти бакалаврських освітньо-професійних програм Сергій Токарчук і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Workshop-профорієнтація кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 11 вересня 2025

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

30 та 31 березня в Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося засідання атестаційної комісії в режимі онлайн із використанням середовища Zoom. Атестація педагогічних працівників відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 01 квітня 2020

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними! І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018