28 та 29 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися онлайн-захисти курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу денної та 2 курсу денної скороченої форми навчання
Захід був організований лектором дисципліни, доцентом Вірою Зуйко.
Під час виконання курсової роботи та захистів здобувачі показали високий рівень знань, отриманих з курсу «Технологія продукції ресторанного господарства», проаналізували існуючі технології, вивчили характеристики нової сировини та добавок, нові кулінарні прийоми, технології та режими оброблення сировини, напрацювали певні навички з планування, оброблення даних, набутих під час досліджень і розробили проєкти нормативної і технологічної документації.
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним захистом курсових робіт і високими оцінками в їх останню бакалаврську сесію.