Н У Х Т

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

03 червня 2019

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

1 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулася традиційна зустріч випускників минулих років. Згадати студентські роки, поділитися своїми успіхами, побачити старих друзів, подякувати викладачам за науку приїхали більше сотні колишніх студентів. На зустріч прибули навіть випускники, які закінчили коледж 60 років тому.

Свято почалося з урочистого зібрання в актовій залі. Директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш привітав усіх присутніх, побажав приємного вечора та добрих, теплих спогадів, закликав підтримувати традицію проведення зустрічі випускників щорічно, у першу суботу червня.

Викладач, куратор випускників Надія Примаченко згадала про те, якими вони були за час свого студентства, подякувала, що не забувають своїх наставників.

Виявили бажання сказати слова подяки і винуватці свята. Випускники дякували викладачам за неоціненний скарб, який здобули у коледжі: за знання, вірних друзів і незабутні спогади. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто вирушив у дорогу, з якої немає вороття.

Ліричними піснями та запальними танцями продовжилося свято. У залі панувала тепла та затишна атмосфера. А чи може бути інакше, коли зустрічаються старі добрі друзі?

Опублікований: 03-06-2019
Читайте також:
Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

В університеті побували учасники весняного профорієнтаційного табору IBS Education – освітньої компанії, що має на меті допомагати школярам робити свідомий вибір майбутньої професії. В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, які вже вдруге організовують подібний захід для IBS Education (попередній був восени) за сприянн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education 29 березня 2019

Усе про прянощі в аюрведичній дієтології на гостьовій лекції

Лікарка-дієтологиня, спеціалістка з аюрведичної медицини та дієтології Центру здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко в межах навчальних дисциплін «Технології аюрведичної харчової продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» прочитала лекцію для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про прянощі в аюрведичній дієтології на гостьовій лекції 22 грудня 2022

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт...

Днями у професійне життя Волинський фаховий коледж НУХТ провів випускників, з якими багато чого було вперше. Уперше випускалися фахові молодші бакалаври. Уперше було впроваджене дистанційне навчання у зв’язку з пандемією. У студентів були перші прогуляні пари, перші пояснювальні записки, перші курсові та кваліфікаційні екзамени.  І як сказав директ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт... 13 липня 2022

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019