Н У Х Т

Вітання ректора О. Шевченка з Днем Конституції України

25 червня 2021

Вітання ректора О. Шевченка з Днем Конституції України

vitannia

Опублікований: 25-06-2021
Читайте також:
Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники

Друга половина ХХ століття була ознаменована бурхливим розвитком вітчизняної індустрії мікроорганізмів і створенням нової галузі – мікробіологічної промисловості, яка потребувала нових фахівців. Для підготовки таких спеціалістів у кінці 60-х років на базі кафедри технічної мікробіології Київського технологічного інституту харчової промисловості (ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники 02 грудня 2020

Вчена рада університету зібралася на чергове засідання

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації в країні й оголошенням карантину, вчена рада зібралася на своє засідання 17 березня, замість запланованого 27-го березня. На порядок денний були винесені питання організації навчального процесу в університеті у період карантину, робота Організаційного комітету з виборів ректора університету, звіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету зібралася на чергове засідання 17 березня 2020

ТОП-20 магістерських програм університету за кількістю заяв вступників у перший тиждень

Триває подання заяв вступниками на освітній ступінь «магістр». За перший тиждень на освітні програми магістратури університету вже подано майже півтисячі заяв. Наразі лідерами за кількістю поданих вступниками заяв є освітньо-професійні програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Менеджмент персоналу», «Тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОП-20 магістерських програм університету за кількістю заяв вступників у перший тиждень 15 серпня 2025

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022