Н У Х Т

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 грудня 2019

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

До Дня Святого Миколая волонтер і старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок традиційно організувала благодійну акцію для дітей із фізичними та розумовими вадами двох спеціальних навчальних закладів – спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва та Нововолинської спеціальної школи №9 для дітей із особливими потребами.

Викладач зі студентами факультету автоматизації і комп’ютерних систем і Навчально-наукового інституту економіки і управління влаштували для дітей спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва святковий захід і подарували їм 80 подарункових наборів, шоколад, дитячі книжки, іграшки, розмальовки, пластилін, сувеніри, канцелярію, одяг, тощо. Відвідування закладу відбулося у теплій, дружній атмосфері. Але, самим головним були щирі дитячі посмішки, радість, захоплення від свята та отриманих подарунків.

Водночас, для вихованців спеціальної школи №9 до новорічний свят були передані розвиваючі ігри та 83 українських сувеніри ручної роботи.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації висловлює щиру вдячність голові студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем Сергію Яровому й студентам факультету Оксані Лінкевич, Андрію Гавриловському, Юлії Галайдай та студентам Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасії Коцюрубській, Вікторії Мусі, Анастасії Плетньовій, Анастасії Яременко, Емілії Омельченко й студентам груп УП2-9М, МН 2-4, МП 1-11, ЕП 1-1, АК 2-1, АІ1-1М, ІА 1-2 М, РЗ 1-10, іноземному волонтеру Stuart Snuggs, чудовій майстрині Валентині Кузьменко, кафедрі іноземних мов професійного спрямування та всім іншим співробітникам і студентам, які не лишилися байдужими та допомогли з подарунками для таких чудових, особливих дітей.

Опублікований: 20-12-2019
Читайте також:
Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності

29 березня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав бренд-шеф ресторанів «Шалена шкварка», «Козацька броварня», «Viva Olivе» та «The Mix» Платон Cаєнко. Студенти довго очікували на зустріч із ним, тому намагалися «ухопити»  кожне слово. Досвідчений шеф розповів про важливість використання сезонної сировини при приготуванні страв, о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності 29 березня 2018

Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області. Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлашт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір – перший крок до успіху! 25 лютого 2019

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні

28 листопада 2023 р. розпочався Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023. Здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи не могли пропустити цю подію, тому під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі, щоб познайомитися з новими трендам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні 28 листопада 2023

Плани на навчальний рік

Нові реалії режиму карантину вносять зміни у форму роботи викладачів. Сучасні технології дозволяють вільно обговорювати та вирішувати усі робочі моменти у онлайн-форматі. Тож 21 вересня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри екологічної безпеки та охорони праці. На планове зсідання кафедри була запрошена декан факультету біотехнології та ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плани на навчальний рік 25 вересня 2020