Н У Х Т

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 грудня 2019

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

До Дня Святого Миколая волонтер і старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок традиційно організувала благодійну акцію для дітей із фізичними та розумовими вадами двох спеціальних навчальних закладів – спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва та Нововолинської спеціальної школи №9 для дітей із особливими потребами.

Викладач зі студентами факультету автоматизації і комп’ютерних систем і Навчально-наукового інституту економіки і управління влаштували для дітей спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва святковий захід і подарували їм 80 подарункових наборів, шоколад, дитячі книжки, іграшки, розмальовки, пластилін, сувеніри, канцелярію, одяг, тощо. Відвідування закладу відбулося у теплій, дружній атмосфері. Але, самим головним були щирі дитячі посмішки, радість, захоплення від свята та отриманих подарунків.

Водночас, для вихованців спеціальної школи №9 до новорічний свят були передані розвиваючі ігри та 83 українських сувеніри ручної роботи.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації висловлює щиру вдячність голові студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем Сергію Яровому й студентам факультету Оксані Лінкевич, Андрію Гавриловському, Юлії Галайдай та студентам Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасії Коцюрубській, Вікторії Мусі, Анастасії Плетньовій, Анастасії Яременко, Емілії Омельченко й студентам груп УП2-9М, МН 2-4, МП 1-11, ЕП 1-1, АК 2-1, АІ1-1М, ІА 1-2 М, РЗ 1-10, іноземному волонтеру Stuart Snuggs, чудовій майстрині Валентині Кузьменко, кафедрі іноземних мов професійного спрямування та всім іншим співробітникам і студентам, які не лишилися байдужими та допомогли з подарунками для таких чудових, особливих дітей.

Опублікований: 20-12-2019
Читайте також:
Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

15 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 60 робіт із 27 провідних закладів вищої освіти. За результатами попереднього рецензування для участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р. 16 квітня 2021

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 квітня 2021

Внесок магістрантів у інноваційні технології

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами групи ТР-1-1М освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Комісія у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок магістрантів у інноваційні технології 06 червня 2023

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021