Н У Х Т

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 грудня 2019

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

До Дня Святого Миколая волонтер і старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок традиційно організувала благодійну акцію для дітей із фізичними та розумовими вадами двох спеціальних навчальних закладів – спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва та Нововолинської спеціальної школи №9 для дітей із особливими потребами.

Викладач зі студентами факультету автоматизації і комп’ютерних систем і Навчально-наукового інституту економіки і управління влаштували для дітей спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва святковий захід і подарували їм 80 подарункових наборів, шоколад, дитячі книжки, іграшки, розмальовки, пластилін, сувеніри, канцелярію, одяг, тощо. Відвідування закладу відбулося у теплій, дружній атмосфері. Але, самим головним були щирі дитячі посмішки, радість, захоплення від свята та отриманих подарунків.

Водночас, для вихованців спеціальної школи №9 до новорічний свят були передані розвиваючі ігри та 83 українських сувеніри ручної роботи.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації висловлює щиру вдячність голові студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем Сергію Яровому й студентам факультету Оксані Лінкевич, Андрію Гавриловському, Юлії Галайдай та студентам Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасії Коцюрубській, Вікторії Мусі, Анастасії Плетньовій, Анастасії Яременко, Емілії Омельченко й студентам груп УП2-9М, МН 2-4, МП 1-11, ЕП 1-1, АК 2-1, АІ1-1М, ІА 1-2 М, РЗ 1-10, іноземному волонтеру Stuart Snuggs, чудовій майстрині Валентині Кузьменко, кафедрі іноземних мов професійного спрямування та всім іншим співробітникам і студентам, які не лишилися байдужими та допомогли з подарунками для таких чудових, особливих дітей.

Опублікований: 20-12-2019
Читайте також:
Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії

7 листопада на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція з дисципліни «Харчова хімія» доцента, кандидата хімічних наук Олександра Макаренка для студентів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції були присутні викладачі кафедри харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії 08 листопада 2018

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Пошук гарної роботи за спеціальністю – актуальне завдання для студентів 4 курсу, які завершують навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Тому для четвертокурсників спеціальності «Туризм» була організована зустріч із керівником відділу управління персоналом та тренінгів мережі готелів «Reikartz Hotel Group», п. Іриною Магалецькою. Доступно, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 20 вересня 2018

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай

Осінь – улюблена пора року поетів, художників, музикантів. Та й як можна не любити осінь, коли вона така чудова, щедра, багата, яскрава? І хоч восени дедалі частіше сіє дрібний дощик, що навіває сум і журбу, у багатьох людей цей час асоціюється з яскравими кольорами та розмаїттям барв, які знаменують щедрий урожай та багатство плодів рідної землі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай 24 вересня 2019

Дуель чоловічого і жіночого світів відбулася у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

14 лютого 2017 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася конкурсно-розважальна програма «Хто зверху?». Це змагання між дівчатами та юнаками у форматі української телепрограми, що виходить на «Новому каналі». Дуель чоловічого і жіночого світів ділилася на раунди, що складалися з бліцопитувань, різних конкурсів і змагань. Кожний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуель чоловічого і жіночого світів відбулася у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 15 лютого 2017