Н У Х Т

Перше знайомство з мікроконтролерами

11 жовтня 2024

Перше знайомство з мікроконтролерами

Старший викладач кафедри автоматизації і комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Євген Проскурка прочитав цікаву фахову лекцію одинадцятикласникам Требухівського ліцею Броварської міської ради.

Викладач розповів про історію виникнення мікроконтролера та його будову, навів області застосування сучасних мікроконтролерів, описав сучасні плати для розроблення пристроїв на мікроконтролерах, а також зазначив, які використовуються мови програмування мікроконтролерів. Деякі слайди презентації вражають «дитячими» малюнками, адже лекцію він готував саме для школярів!

Щиро дякуємо директорці Світлані Хромець та вчителям ліцею за допомогу у проведенні заходу! Сподіваємося ця лекція стане стартовою для вибору старшокласниками майбутньої професії.

Опублікований: 11-10-2024
Читайте також:
Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання

Щоб повноцінно впровадити дуальне навчання в Україні, потрібно серйозно змінити законодавство – відповідні новації МОН готуватиме впродовж 2018 року. Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець під час прес-конференції, присвяченої дуальній освіті в Україні. «Одна з найважчих проблем української вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання 30 січня 2018

Традиції українського хлібопечення на гостьовій лекції для другокурсників

Днями для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у межах вивчення дисципліни «Харчові технології (Модуль 1. Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів)» кандидатка історичних наук, дослідниця гастрономічної культури, співзасновниця науково-популярного проєкту про гастрономічну культур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції українського хлібопечення на гостьовій лекції для другокурсників 21 листопада 2024

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма». У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків. Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 15 грудня 2020

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021