Н У Х Т

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки

16 грудня 2019

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки

14 грудня 2019 року відбулися загальні збори колективу науково-технічної бібліотеки університету. Директор Наталія Левченко розпочала роботу з оголошення порядку денного та окреслила загальні питання діяльності бібліотеки у 2019 році.

Завідувачі відділів представили ґрунтовні доповіді-презентації «Підсумки роботи відділів бібліотеки у 2019 році. Завдання та перспективи на 2020 рік».

За підсумками роботи зборів, були окреслені подальші перспективи розвитку науково-технічної бібліотеки: зростання значення бібліотеки, як інформаційного центру; акцентована увага на необхідності вдосконалення роботи з використанням нових інформаційних технологій і розширення асортименту інформаційних послуг, необхідних сучасному користувачеві; забезпечення користувачів високоякісною новітньою інформацією та вільним доступом до електронних ресурсів бібліотеки.

Опублікований: 16-12-2019
Читайте також:
Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика

Для вручення сертифікатів міжнародного стажування здобувачам освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» до університету завітали директор компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенов і фахівчиня компанії Яна Бербенчук. У ході зустрічі у дружній родині факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика 26 листопада 2024

Принципи та технології сталої індустрії від експерта

Для здобувачів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління у рамках вивчення дисципліни «Стратегія цифровізації підприємств» відбулася гостьова лекція «Принципи та технології сталої індустрії», яку прочитав експерт в області впровадження FinTech та Blockchain-технологій в Індустрії 4.0/5.0, СЕО компанії «482.solutions» Роман ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи та технології сталої індустрії від експерта 05 грудня 2023

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Випускова кафедра готельно-ресторанної справи організовує знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з діяльністю кращих вітчизняних готельних підприємств. Цьогоріч своє знайомство з національним готельним господарством вони розпочали з мережі Optima Hotels&Resorts. Це найбільша в Україні готельно-ресторанна компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2024

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ розпочалися заходи тижня циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв. У конференц-залі коледжу відбулися інформаційні зустрічі викладачів і студентів груп ХМК-3, ХМК-4а, ХМК-4б із фахівцями з підбору персоналу кондитерської фабрики «Світоч»  Ната...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами 22 жовтня 2019