Н У Х Т

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

10 квітня 2024

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва.

Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, голова профорієнтаційного сектору студентської ради факультету Катерина Асташенко і здобувачка освіти Олександра Мороз.

Олена Тищенко познайомила школярів 10 і 11 класів з нашим славетним закладом вищої освіти зі 140-річною історією якісної підготовки висококваліфікованих фахівців, структурою НУХТ, спеціальностями та освітніми програмами, зокрема тими, яким надається особлива підтримка держави.

Профорієнтаційна локація була обрана не випадково, адже Олександра Мороз – випускниця цієї школи і наша талановита студентка. Олександра і Катерина є здобувачками освітнього ступеня бакалавра 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Дівчата, успішні у навчанні й активні у позанавчальній діяльності, поділилися своїм студентським досвідом і наголосили, що обрали б знову і знову свою спеціальність у НУХТ. А також із захопленням розповіли про свою зимову практику у кращих підприємствах готельного господарства: Катерина – у вітчизняній мережі Optima Hotels and Resorts, Олександра – у міжнародній Radisson Hotel Group, а саме Radisson Blue Resort, який розташований посеред Карпат на гірськолижному курорті Буковель.

Заступниця декана презентувала успішні кейси випускників факультету, які є власниками закладів гостинності, туристичних операторів, управлінцями, менеджерами, шеф-кухарями, фахівцями з гостинності, експертами сфери HoReCa, професійно реалізовуються в Україні та у міжнародному готельно-ресторанному та туристичному бізнесі.

Олена Тищенко запросила учнів старших класів школи №125 м. Києва на День вступника 20 квітня до нашого університету, де вони зможуть детальніше дізнатися про сучасні затребувані спеціальності, поспілкуватися з представниками приймальної комісії і викладачами, понетворкати зі студентами. У програмі івенту – спеціалізовані воркшопи для професійної орієнтації майбутніх вступників, цікаві, корисні, інтерактивні.

Профорієнтаційна команда вдячна заступниці директора школи з навчально-виховної роботи Вікторії Калько за організацію зустрічі. Тримаємо разом освітній фронт, профорієнтуємо молодь і допомагаємо визначатися з омріяною професією на благо нашої країни!

Опублікований: 10-04-2024
Читайте також:
Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями

У рамках вивчення дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» відбулися виїзні лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковальчук разом зі студентами відвідали бар-пивоварню «Lisopylka» та кра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями 28 жовтня 2021

Тренінг від корпорації «Артеріум» відбувся на факультеті біотехнології та екологічного контролю

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся цікавий тренінг «Аргументація. Вчимося не сперечатися» від корпорації «Артеріум» для студентів 4 та 5 курсів. Неофіційним гаслом тренінгу була назва бестселера відомого американського психолога Даніеля Канемана «Думай повільно… вирішуй швидко». Після короткого привітання тренер корпорати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг від корпорації «Артеріум» відбувся на факультеті біотехнології та екологічного контролю 10 травня 2017

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація». Участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запекл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 24 квітня 2019

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес

 «Програма «Горизонт 2020» дає шанс нашим науковцям розкрити свій науковий потенціал саме в Україні. Що стосується впливу на економіку, суспільство та формування політики, то Європейська дослідницька рада встановила, що близько половини проектів уже вплинули на сфери науки та бізнесу. Більш того, майже три чверті з них мають середньостроковий та до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес 18 липня 2018