Н У Х Т

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

10 квітня 2024

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва.

Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, голова профорієнтаційного сектору студентської ради факультету Катерина Асташенко і здобувачка освіти Олександра Мороз.

Олена Тищенко познайомила школярів 10 і 11 класів з нашим славетним закладом вищої освіти зі 140-річною історією якісної підготовки висококваліфікованих фахівців, структурою НУХТ, спеціальностями та освітніми програмами, зокрема тими, яким надається особлива підтримка держави.

Профорієнтаційна локація була обрана не випадково, адже Олександра Мороз – випускниця цієї школи і наша талановита студентка. Олександра і Катерина є здобувачками освітнього ступеня бакалавра 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Дівчата, успішні у навчанні й активні у позанавчальній діяльності, поділилися своїм студентським досвідом і наголосили, що обрали б знову і знову свою спеціальність у НУХТ. А також із захопленням розповіли про свою зимову практику у кращих підприємствах готельного господарства: Катерина – у вітчизняній мережі Optima Hotels and Resorts, Олександра – у міжнародній Radisson Hotel Group, а саме Radisson Blue Resort, який розташований посеред Карпат на гірськолижному курорті Буковель.

Заступниця декана презентувала успішні кейси випускників факультету, які є власниками закладів гостинності, туристичних операторів, управлінцями, менеджерами, шеф-кухарями, фахівцями з гостинності, експертами сфери HoReCa, професійно реалізовуються в Україні та у міжнародному готельно-ресторанному та туристичному бізнесі.

Олена Тищенко запросила учнів старших класів школи №125 м. Києва на День вступника 20 квітня до нашого університету, де вони зможуть детальніше дізнатися про сучасні затребувані спеціальності, поспілкуватися з представниками приймальної комісії і викладачами, понетворкати зі студентами. У програмі івенту – спеціалізовані воркшопи для професійної орієнтації майбутніх вступників, цікаві, корисні, інтерактивні.

Профорієнтаційна команда вдячна заступниці директора школи з навчально-виховної роботи Вікторії Калько за організацію зустрічі. Тримаємо разом освітній фронт, профорієнтуємо молодь і допомагаємо визначатися з омріяною професією на благо нашої країни!

Опублікований: 10-04-2024
Читайте також:
Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, оч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю 20 лютого 2019

Роз’яснення щодо блоку НМТ з математики

11 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти надала роз’яснення щодо змісту, структури й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з математики. Зміст завдань блоку НМТ з математики відповідатиме чинній програмі ЗНО, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії зі шкільного курсу. Блок НМТ налічув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роз’яснення щодо блоку НМТ з математики 11 квітня 2022

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники

З 1 по 5 червня на платформі ZOOM відбулися успішні online-захисти курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» здобувачами 2 курсу навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Під час виконання курсової роботи студенти сформували навички аналізу та узагальнення власного практичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники 05 червня 2020

Викладачі університету відзначають високу вмотивованість студентів, що навчаються за дуальною формою

Родзинкою для кафедри іноземних мов професійного спрямування серед студентів-магістрів стала група МЯ 1-1МД, яка розпочала навчання за дуальною формою. Цей пілотний проект вміщує в собі важливу комплексну формулу: навчання – робота – досвід – стипендія/заробітна плата – конкуренція – кар’єрний зріст – самостійність…І це, навіть, не всі переваги ціє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відзначають високу вмотивованість студентів, що навчаються за дуальною формою 28 лютого 2018