Н У Х Т

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

10 квітня 2024

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва.

Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, голова профорієнтаційного сектору студентської ради факультету Катерина Асташенко і здобувачка освіти Олександра Мороз.

Олена Тищенко познайомила школярів 10 і 11 класів з нашим славетним закладом вищої освіти зі 140-річною історією якісної підготовки висококваліфікованих фахівців, структурою НУХТ, спеціальностями та освітніми програмами, зокрема тими, яким надається особлива підтримка держави.

Профорієнтаційна локація була обрана не випадково, адже Олександра Мороз – випускниця цієї школи і наша талановита студентка. Олександра і Катерина є здобувачками освітнього ступеня бакалавра 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Дівчата, успішні у навчанні й активні у позанавчальній діяльності, поділилися своїм студентським досвідом і наголосили, що обрали б знову і знову свою спеціальність у НУХТ. А також із захопленням розповіли про свою зимову практику у кращих підприємствах готельного господарства: Катерина – у вітчизняній мережі Optima Hotels and Resorts, Олександра – у міжнародній Radisson Hotel Group, а саме Radisson Blue Resort, який розташований посеред Карпат на гірськолижному курорті Буковель.

Заступниця декана презентувала успішні кейси випускників факультету, які є власниками закладів гостинності, туристичних операторів, управлінцями, менеджерами, шеф-кухарями, фахівцями з гостинності, експертами сфери HoReCa, професійно реалізовуються в Україні та у міжнародному готельно-ресторанному та туристичному бізнесі.

Олена Тищенко запросила учнів старших класів школи №125 м. Києва на День вступника 20 квітня до нашого університету, де вони зможуть детальніше дізнатися про сучасні затребувані спеціальності, поспілкуватися з представниками приймальної комісії і викладачами, понетворкати зі студентами. У програмі івенту – спеціалізовані воркшопи для професійної орієнтації майбутніх вступників, цікаві, корисні, інтерактивні.

Профорієнтаційна команда вдячна заступниці директора школи з навчально-виховної роботи Вікторії Калько за організацію зустрічі. Тримаємо разом освітній фронт, профорієнтуємо молодь і допомагаємо визначатися з омріяною професією на благо нашої країни!

Опублікований: 10-04-2024
Читайте також:
Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу

4 квітня 2018 року Полтавський коледж харчових технологій НУХТ взяв участь у обласному міжвузівському мистецькому фестивалі-конкурсі «Студентська весна». Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки, Департамент культури і туризму, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації. Студенти наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу 04 квітня 2018

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

5 квітня 2018 р. відповідно до плану змістового модулю асистент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела відкрите практичне заняття «Визначення кількості відходів, маси нетто та порцій страв, приготовлених з овочів, плодів і грибів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ГС-2-6. На занятті були присутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи 06 квітня 2018

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2019

Розвиток навичок говоріння та аудіювання іноземною мовою на зборах кіноклубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна разом зі здобувачами освіти груп АК-1-1 і ФІ-1-14 провела збори кіноклубу, на яких у режимі онлайн переглянули фільм «Accepted» («Нас прийняли»). У фільмі показана історія хлопця, якого не прийняли до жодного університету, і тоді він вирішив створити власний навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток навичок говоріння та аудіювання іноземною мовою на зборах кіноклубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 28 жовтня 2021