Н У Х Т

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

04 жовтня 2022

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук.

На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта, Наталія поділилася своїм досвідом роботи контролером якості на ТОВ «МаревенФуд Європа».

Випускники освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здатні конструювати, створювати та виробляти продукти, які відповідають основним принципам харчування XXI століття – ефективність, якість, безпека. Гостя відзначила, що необхідність підготовки фахівців за цим напрямом зумовлена світовими тенденціями розвитку сучасних харчових технологій, орієнтованими на виробництво принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального, дієтичного призначення.

Наталія зазначила, що робота над магістерською роботою «Наукове обґрунтування складу та вдосконалення способу отримання макаронних виробів з використанням порошку топінамбура та борошна люпину», яку вона успішно захистила в 2020 році, дозволила безпосередньо використати знання на підприємстві. Адже компанія «МаревенФуд Європа» спеціалізується на виробництві широкого асортименту продуктів харчування, зокрема вермішелі та локшини.

Здобувачі виявили зацікавленість та мали можливість поставити ряд запитань, що стосуються наукової роботи на кафедрі та роботи на виробництві.

Пишаємося нашими випускниками і бажаємо успіхів!

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Знайомство здобувачів освіти з компанією «БілАГРО»

Здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» відвідали компанію з виробництва натуральних молочних продуктів – «Білоцерківську агропромислову групу».  Це сучасний агропр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство здобувачів освіти з компанією «БілАГРО» 13 листопада 2023

Зустріч з київськими гімназистами

26 лютого старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала Гімназію №59 імені О.М. Бойченка міста Києва та анонсувала старшокласникам День відкритих дверей Навчально-наукового інституту економіки і управління, який відбудеться 2 березня. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про структуру нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч з київськими гімназистами 27 лютого 2024

Чому екоменеджери важливі

Нині людство проходить складний етап, зумовлений різким загостренням абсолютно всіх екологічних проблем. Україна з початку війни стикається зі страшними наслідками бойових дій, які призвели не тільки до прямих руйнувань та економічних втрат, а ще й вплинули на навколишнє середовище, ставши причиною значних надходжень забруднюючих речовин у повітря,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому екоменеджери важливі 26 липня 2023

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal». У матеріалі розповідається про здобутки нашої здобувачки освіти, освітню програму «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», за якою вона навчається в нашому університеті, та перем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal» 14 грудня 2022