Н У Х Т

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

04 жовтня 2022

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук.

На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта, Наталія поділилася своїм досвідом роботи контролером якості на ТОВ «МаревенФуд Європа».

Випускники освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здатні конструювати, створювати та виробляти продукти, які відповідають основним принципам харчування XXI століття – ефективність, якість, безпека. Гостя відзначила, що необхідність підготовки фахівців за цим напрямом зумовлена світовими тенденціями розвитку сучасних харчових технологій, орієнтованими на виробництво принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального, дієтичного призначення.

Наталія зазначила, що робота над магістерською роботою «Наукове обґрунтування складу та вдосконалення способу отримання макаронних виробів з використанням порошку топінамбура та борошна люпину», яку вона успішно захистила в 2020 році, дозволила безпосередньо використати знання на підприємстві. Адже компанія «МаревенФуд Європа» спеціалізується на виробництві широкого асортименту продуктів харчування, зокрема вермішелі та локшини.

Здобувачі виявили зацікавленість та мали можливість поставити ряд запитань, що стосуються наукової роботи на кафедрі та роботи на виробництві.

Пишаємося нашими випускниками і бажаємо успіхів!

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Всі нюанси – в інтерв’ю

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко і Роман Грищенко дали інтерв’ю Ютуб-каналу Громадської спілки «Холодильна Асоціація України», в якому говорили про профорієнтацію випускників шкіл, профілювання освіти під потреби ринку праці тощо.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всі нюанси – в інтерв’ю 04 жовтня 2022

Нові можливості працевлаштування для студентів-фінансистів

Наприкінці жовтня за ініціативи студента четвертого курсу Андрія Москальчука, який проходив виробничу практику у Приватному акціонерному товаристві «Українська акціонерна страхова компанія АСКА-ЖИТТЯ», та на запрошення професора Лади Шірінян студенти кафедри фінансів зустрілися з директором із продажів страхової компанії Романом Савченком. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості працевлаштування для студентів-фінансистів 01 листопада 2018

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Дулька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» в номінації «Готельно-ресторанна справа». Конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти та нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023» 23 травня 2024

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Які в Україні існують рецепти оздоровлення довкілля та як підприємства можуть змінити ситуацію на краще? Відповіді на ці запитання отримали учасники конференції «ЕКОлогічний діагноз та рецепт оздоровлення для бізнесу в Україні: шукаємо рішення», яку організувала PAEU (Професійна асоціація екологів України) та журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці 12 листопада 2019