Н У Х Т

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

04 жовтня 2022

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук.

На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта, Наталія поділилася своїм досвідом роботи контролером якості на ТОВ «МаревенФуд Європа».

Випускники освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здатні конструювати, створювати та виробляти продукти, які відповідають основним принципам харчування XXI століття – ефективність, якість, безпека. Гостя відзначила, що необхідність підготовки фахівців за цим напрямом зумовлена світовими тенденціями розвитку сучасних харчових технологій, орієнтованими на виробництво принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального, дієтичного призначення.

Наталія зазначила, що робота над магістерською роботою «Наукове обґрунтування складу та вдосконалення способу отримання макаронних виробів з використанням порошку топінамбура та борошна люпину», яку вона успішно захистила в 2020 році, дозволила безпосередньо використати знання на підприємстві. Адже компанія «МаревенФуд Європа» спеціалізується на виробництві широкого асортименту продуктів харчування, зокрема вермішелі та локшини.

Здобувачі виявили зацікавленість та мали можливість поставити ряд запитань, що стосуються наукової роботи на кафедрі та роботи на виробництві.

Пишаємося нашими випускниками і бажаємо успіхів!

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 квітня 2024

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат

Упродовж всього семестру четвертокурсники-біотехнологи, студіюючи навчальні дисципліни, розкривали свій творчий і професійний потенціал. Зокрема, на дисципліні «Природоохоронні біотехнології» остання пара була запланована, як ділова гра, і дала можливість майбутнім біотехнологам показати себе і свої знання у всій красі. Здобувачі освіти розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат 23 грудня 2020

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету

15 листопада студенти  третього курсу спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали Київ із метою ознайомлення з організацією вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету 18 листопада 2019

Молоді науковці НУХТ підкорюють міжнародну арену біотехнологій!

28 березня 2025 р. відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології», у якій щороку беруть участь здобувачі-біотехнологи НУХТ. І цього року здобувачі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» не лише взяли участь, а й вразили наукову спільноту своїми дослідженнями! Здобувачка ОНС «доктор ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ підкорюють міжнародну арену біотехнологій! 31 березня 2025