Н У Х Т

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо»

17 березня 2018

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо»

Найвідданіші фанати футболу групи ТБ-1-10М разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали футбольний матч «Динамо» - «Лаціо»,  який відбувався в Києві в НСК «Олімпійський».

Наставник із вихованцями  розумно поєднали відпочинок, навчання, спорт для створення доброзичливої атмосфери спілкування і забезпечення дружніх взаємин у колективі.

Незважаючи на не зовсім весняну погоду, на стадіоні було спекотно. Матч був запеклим, оскільки команди боролись за бажане місце у чвертьфіналі. І хоча він закінчився з рахунком 2:0 на користь італійської команди, це не підірвало вболівальницький дух. Наші вболівальники не залишились розчаровані своєю командою й сподіваються  на подальші перемоги «Динамо». Студенти отримали яскраві враження, чудові спогади і готові до навчання.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Наукові дослідження на актуальні тематики

Відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук старшої викладачки кафедри переробки м’яса та молока Інституту післядипломної освіти НУХТ Олени Стоцької. Дослідження на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси» за спеціальністю 03.00.20 Біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження на актуальні тематики 12 липня 2023

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня!

На кафедрі готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-професійної програми Віти Цирульнікової було проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» серед здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня! 13 травня 2024

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 21 вересня 2023

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Використання пряно-ароматичної сировини листків монарди двійчастої та пажитника сінного при виробництві крекеру з пікантним смаком та подовженим терміном придатності» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар 30 березня 2018