Н У Х Т

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування

01 серпня 2018

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування

Адміністрація, викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали ТОВ «Сумська м’ясна компанія», яка є дистрибутором ПРАТ «Миронівський хлібопродукт» на території Сумської області з 2003 року.

У ході візиту делегація побувала в нещодавно відкритому цеху з виробництва м’ясоковбасних виробів і м’ясних делікатесів, ознайомилася зі сучасними технологічними лініями замкненого циклу від отримання м’ясної сировини до випуску готової продукції.

Захід був організований з метою ознайомлення з виробництвом, розширення баз практики для студентів і подальшого працевлаштування випускників. Тож підсумковим результатом відвідання стало підписання договору про співпрацю між коледжем і ТОВ «Сумська м’ясна компанія».

 

Опублікований: 01-08-2018
Читайте також:
Моя професія – моє майбутнє!

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, к.т.н Ірина Гойко та випускниця кафедри Надія Софілканич зустрілися з учнями старших класів Мукачівської ЗОШ №7 Закарпатської області і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій. Вчителі та учні були ознайомлені зі структурою університету, ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моя професія – моє майбутнє! 05 квітня 2024

Біостарти – шлях до великих відкриттів

На базі фармацевтичної компанії «Артеріум» відбулася презентація проєктів «Біостарти: шлях до великих відкриттів». Під час проведення Біотехнологічних студій НУХТ їх учасникам було надано унікальну можливість спробувати себе у ролі дослідників і наблизитися до світу біотехнологій. Протягом кількох днів школярі та здобувачі ліцеїв і коледжів працюва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біостарти – шлях до великих відкриттів 11 листопада 2024

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»! 09 квітня 2021

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 квітня 2025