Н У Х Т

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

26 травня 2022

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери».

Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відео-конференції на платформі Meet були розглянуті проблемні питання сфери обслуговування: «Інноваційні ресторанні технології» (студент групи РО-8 Іван Ціпух та викладачка Галина Лилак), «Інновації в організації дитячого харчування» (студентка групи КТ-19 Надія Томин і викладачка Галина Зайцева), «Використання кластерного підходу в сільському зеленому туризмі» (студент групи ГО-6 Андрій Кобиляк і викладач Василь Карач).

Під час роботи конференції тривала активна дискусія учасників і доповідачів, аналізувалися сучасні особливості роботи закладів готельно-ресторанного бізнесу, вплив на них кризового сьогодення та перспективні шляхи впровадження інновацій у сферу гостинності.

Участь у науково-практичних конференціях дає можливість вдосконалювати свої фахові знання й вміння, ніколи не зупинятися на досягнутому й завжди прагнути до особистого й професійного успіху.

Адміністрація коледжу щиро вдячна всім педагогічним працівникам і студентам, які взяли участь у роботі конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Опублікований: 26-05-2022
Читайте також:
Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 січня 2025

Говорить пам’ять

У часи незалежності України щороку 23 червня вулицями Луцька йде жалобна процесія. Це данина пам’яті розстріляним оперативниками УНКВС у Волинській області під мурами Луцької тюрми у 1941 році. Серед них – патріотично налаштована молодь, активісти ОУН, священнослужителі, представники інтелігенції. Після визволення Луцька у 1944 році могили розстріл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Говорить пам’ять 27 червня 2022

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності. Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022! 10 листопада 2022