Н У Х Т

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 листопада 2018

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової.

Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини і кролів. На занятті були присутні доценти, старші викладачі й асистенти кафедри, заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталія Бондар, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Викладач обговорила зі студентами ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» класифікацію кулінарної продукції з птиці, дичини та кролів; способи та режими теплового оброблення; харчову цінності цієї групи кулінарної продукції; теоретично обґрунтувала фізико-хімічні процеси, що відбуваються під час теплового оброблення; а також надала рекомендації щодо умов, термінів зберігання та реалізації страв із птиці, дичини та кролів.

Для розкриття теми та набуття студентами теоретичних знань лектор використала мультимедійну презентацію, наповнену ілюстративним матеріалом (технологічні схеми, таблиці, фото кулінарної продукції) і роздатковий матеріал, а також підтримувала постійний контакт із аудиторію і надавала практичні рекомендації щодо організації виробництва кулінарної продукції в умовах закладів ресторанного господарства.

Викладачі кафедри, які були присутні на відкритому лекційному занятті, оцінили високий науково-методичний рівень доцента Оксани Кирпіченкової. Мета лекції – набуття теоретичних знань із технології виробництва кулінарної продукції з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів була досягнута.

Опублікований: 14-11-2018
Читайте також:
Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах

У глобалізованому співтоваристві, в якому ми живемо, програми міжнародного співробітництва допомагають інтеграції України у світовий освітній простір. Викладачі та майстри виробничого навчання відділення туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету взяли участь у онлайн тренінгу-практикуму з написання зая...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах 02 серпня 2024

Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи

Минулого року в Україні стартувала міжнародна освітня ініціатива Ukraine Global Faculty (UGF). Тепер студенти, аспіранти, викладачі, професіонали мають можливість безкоштовно відвідувати онлайн-лекції професорів провідних світових університетів, закордонних топекспертів і підприємців. Нещодавно відбулася онлайн-лекція завідувачки кафедри біонеорга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи 21 вересня 2023

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету студенти спеціальності 181 «Харчові технології» склали Державний комплексний екзамен. Директор коледжу Анатолій Палаш привітав випускників із відповідальною подією в їхньому житті. Голова Державної екзаменаційної комісії, завідувач виробництва їдальні ПАТ «Полтавський турбомеханічний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ 30 січня 2020

Вступникам до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: розпочалася реєстрація на МТНК

У 2022 році для вступу на навчання до магістратури в НУХТ на спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економіка підприємства»,061 «Журналістика» освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю»,071 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит»,072 «Фінанси, банківська справа та страхування»,073 «Менеджмент» освітні програми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: розпочалася реєстрація на МТНК 29 червня 2022