Н У Х Т

Розпочалося стажування чергової групи здобувачів освіти НУХТ у Берлінському університеті прикладних наук

12 лютого 2024

Розпочалося стажування чергової групи здобувачів освіти НУХТ у Берлінському університеті прикладних наук

Співпраця нашого університету з Берлінським університетом прикладних наук дає плідні результати – днями чергова група студенток, які вивчають комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, – Ольга Романюк, Дар’я Гусакова, Євгенія Бабенко і Вікторія Карпенко, прибули на стажування до Німеччини.

Одразу почали працювати та переймати досвід німецьких колег: відвідали лекції професора Стефана Юнге про пакувальні матеріали, упаковку з картону та методи тестування, а на практичних і лабораторних заняттях вивчали і тестували упаковку у сучасних лабораторіях. Займалися у виробничій лабораторії з промисловим обладнанням для друкарського та післядрукарського оброблення пакувальних матеріалів, а за обідом у студентській їдальні обговорили свої враження від побаченого.

Наступний день був ще більше наповнений емоціями, адже професори Стефан Юнге та Ганс Демановський провели екскурсію історичною частиною Берліну. Група відвідала Рейхстаг, Александрплац, площу біля Бранденбурзьких  воріт та багато іншого.

Незабаром наша делегація разом із німецькими студентами вирушить до містечка Гернсбах, де пройде навчання у потужному Центрі з досліджень паперової упаковки. Тож, далі буде…

Опублікований: 12-02-2024
Читайте також:
Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 червня 2021

Практичне заняття з екологічним акцентом: студенти шукали шляхи «зеленого» університету

У межах вивчення дисципліни «Оцінка екологічних ризиків» здобувачі-екологи виконали практичне заняття, присвячене темі «Застосування методів експертних оцінок для оцінювання екологічних ризиків». Форматом роботи став метод «мозковий штурм», що дозволив кожному висловити власну думку та долучитися до пошуку рішень. Ключовим проблемним питанням стал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття з екологічним акцентом: студенти шукали шляхи «зеленого» університету 30 вересня 2025

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися захисти дипломних проектів студентами спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології харчування», заочної форми навчання. Цього року їх усього троє, але вони з впевненістю «підкорили цю вершину» і успішно пройшли захист. Кожний із доповідачів на високому рівні продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти 21 лютого 2017

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат»

Студенти- біотехнологи Світлана Бондарук, Валерія Бондарчук, Юлія Лазюка, Аліна Кернер і Софія Ковальчук реалізовують свої знання та навички під час проходження технологічної та переддипломної практики на ПАТ «Київмедпрепарат», яке є національним лідером із виробництва антибактеріальних препаратів і з 2005 року є складовою Корпорації «Артеріум». П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат» 19 лютого 2020