Н У Х Т

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

20 грудня 2018

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою.

Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширення професійних компетентностей слухачів.

Освітня професійна програма включала модулі – крафтове пивоваріння, аюрведична кулінарія, кондитерське мистецтво, організація роботи сомельє і управління сучасним готелем. Майстер-класи, тренінги, воркшопи проводили для слухачів кращі фахівці готельного і ресторанного бізнесу.

Сподіваємося, отримані знання сприятимуть успішному працевлаштуванню у кращих закладах готельно-ресторанного бізнесу. Бажаємо випускникам сертифікатної програми – підкорення нових професійних вершин!

 

Опублікований: 20-12-2018
Читайте також:
Корисні поради від досвідченого стартапера отримали другокурсники

13 листопада 2020 року Startup club NUFT долучився до онлайн-вебінару «Як зробити космос ближче: історія одного стартапу» від «Noosphere Engineering School». У відеозустрічі взяли участь 27 студентів 2-го курсу спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент» разом із доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко. Усі учасники отримали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради від досвідченого стартапера отримали другокурсники 17 листопада 2020

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів». Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи! 22 лютого 2018

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024

Перспективи для майбутніх студентів

За ініціативи в.о. завідувача кафедри технології консервування Віталія Шутюка були організовані профорієнтаційні зустрічі з фахівцями університету для школярів 10-11 класів у місті Обухів. Доцентка кафедри технології консервування Катерина Рубанка, старший викладач цієї ж кафедри Максим Писарєв, старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи для майбутніх студентів 11 жовтня 2024