Н У Х Т

Підписано накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням

06 вересня 2022

Підписано накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням

5 вересня в університеті відбувся черговий важливий етап цьогорічної вступної кампанії – зарахування вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на навчання за державним або регіональним замовленням.

В урочистій обстановці, за присутності фахівців Приймальної комісії університету і відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів ректор Олександр Шевченко підписав накази про зарахування вступників на перший курс НУХТ.

Вступники можуть переглянути накази тут.

Натомість вступники на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції та на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції ще виконують  вимоги до зарахування (подають оригінали документів до відбіркових комісій). Вони ще мають час на це до 15 вересня. Зарахування цієї категорії вступників відбудеться не пізніше 16 вересня.

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, відбудеться 19 вересня.

Нагадаємо, до 15 вересня ще триває прийом заяв і документів від вступників до магістратури. Рейтингові списки вступників та надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням будуть оприлюднені 20 вересня. До 18:00 24 вересня вони повинні будуть виконати вимоги Правил прийому для зарахування за державним замовленням, а наказ на зарахування буде виданий 25 вересня.

Наша університетська родина поповнюється новою талановитою молоддю. Нехай обрані спеціальності стануть цінним надбанням у їх житті і забезпечать успішне професійне майбутнє кожному з наших вступників!

Опублікований: 06-09-2022
Читайте також:
Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

Перший у 2020 році захист бакалаврів на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки стартували захисти бакалаврів 2020 року. Здобувачі-заочники спеціальності 144 «Теплоенергетика» 10 лютого розпочали серію захистів. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень підготовки студентів, актуальність і практична спрямованість представлених дипломних проектів. Після оголошення ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший у 2020 році захист бакалаврів на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 11 лютого 2020

Магістерські програми з економічних спеціальностей університету будуть адаптовані до програм навчання CFA Institute

Студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини» і викладачі вперше у НУХТ приймали гостей з українського представництва інституту CFA. CFA Institute – світова організація, що об’єднує інвестиційних професіоналів усіх країн. Інститут пропонує навчання на професійних спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістерські програми з економічних спеціальностей університету будуть адаптовані до програм навчання CFA Institute 24 липня 2018

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка

Під час дистанційного навчання, впровадженого у зв’язку із загальнонаціональним карантином і його суворими заходами, кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацювала зі своїм міжнародним освітнім партнером – Швейцарською освітньою групою (Swiss Education Group, SEG). Колектив кафедри був радий онлайн-зустрічі під час гостьового лекторію з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка 16 червня 2020