Н У Х Т

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

31 серпня 2023

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

30 серпня 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії».

До засідання долучились фахівці Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка технічних наук Оксана Науменко та заступниця завідувача відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів, докторка технічних наук Інга Кузнєцова, а також завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, викладачі кафедр технології ресторанної та аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи нашого університету, аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Роботу «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрів» представила здобувачка освітньо-наукового ступеня Оксана Дорожинська (наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан). Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович та доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олена Павлюченко.

Здобувачка освітньо-наукового ступеня Інна Гетьман представила роботу «Удосконалення технології хліба з використанням заквасок з борошна круп’яних культур», яку вона виконала під керівництвом доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариси Михонік. Рецензували роботу професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук і доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш.

Рецензенти дали позитивні відгуки на представлені роботи, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну, практичну цінність представлених у роботах результатів наукових досліджень рецензенти рекомендували роботи до захисту у спеціалізованій вченій раді, а усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських вітає молодих науковиць і бажає успішного захисту!

Опублікований: 31-08-2023
Читайте також:
Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 квітня 2024

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів

20 вересня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів – День здоров'я. Цьогорічний захід був відзначений гарним настроєм студентів, бажанням отримати перемогу у спортивних естафетах, згуртованістю і дружбою єдиної студентської родини, незалежно від віку, групи чи курсу. Перший конкурс «Строю і піс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів 21 вересня 2018

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Вплив порошку топінамбура та частково знежиреного борошна насіння олійних культур на зберігання заварного хліба із житнього борошна» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2018