Н У Х Т

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

31 серпня 2023

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

30 серпня 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії».

До засідання долучились фахівці Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка технічних наук Оксана Науменко та заступниця завідувача відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів, докторка технічних наук Інга Кузнєцова, а також завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, викладачі кафедр технології ресторанної та аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи нашого університету, аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Роботу «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрів» представила здобувачка освітньо-наукового ступеня Оксана Дорожинська (наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан). Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович та доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олена Павлюченко.

Здобувачка освітньо-наукового ступеня Інна Гетьман представила роботу «Удосконалення технології хліба з використанням заквасок з борошна круп’яних культур», яку вона виконала під керівництвом доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариси Михонік. Рецензували роботу професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук і доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш.

Рецензенти дали позитивні відгуки на представлені роботи, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну, практичну цінність представлених у роботах результатів наукових досліджень рецензенти рекомендували роботи до захисту у спеціалізованій вченій раді, а усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських вітає молодих науковиць і бажає успішного захисту!

Опублікований: 31-08-2023
Читайте також:
Вступники до бакалаврату отримали рекомендації для зарахування на бюджет

Сьогодні в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явилися рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти для вступу на бакалавра, зокрема за квотою-2. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Нагадаємо, рекомендація надається лише на одне бюджетне місц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату отримали рекомендації для зарахування на бюджет 29 серпня 2022

Стежками Закарпаття на п'єдестал змагань зі спортивного орієнтування

Наприкінці жовтня 2023 року в м. Ужгород відбувся Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання, присвячені 60-річчю спортивного орієнтування в Україні. У змаганнях брали участь понад 100 команд із 540 спортсменів з 18 областей України, м. Києва та інших країн Європейського Союзу – Словакії, Румунії, Литви, Чехії та Норвегії. Організаторами змагань ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стежками Закарпаття на п'єдестал змагань зі спортивного орієнтування 03 листопада 2023

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» використали чудову можливість для професійного зростання – взяли участь у серії тренінгів Economist Career Way від Ugen. Тренінги від потужних роботодавців PwC, Deloitte, UKRSIBBANK, EY, ProСredit Bank, Національний Банк України, KPMG, Baker Tilly стали у нагоді  для удосконалення soft&hard skills наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills 30 травня 2023

Ще один гостьовий лекторій на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція професорки Державного торговельно-економічного університету Діни Федорової для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» у рамках вивчення дисципліни «Органічні харчові продукти спеціального призначення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один гостьовий лекторій на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 квітня 2023