Н У Х Т

У Вінницькому коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділення технології та організації виробництва

11 лютого 2019

У Вінницькому коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділення технології та організації виробництва

Приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, відкриваються тисячі доріг, де кожний  обере свій особистий життєвий шлях.

7 лютого у святково вбраній актовій залі Вінницького коледжу нашого університету відбувся урочистий захід з нагоди 12-го випуску молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Свої довгоочікувані та омріяні документи про освіту здобули 66 випускників.

Щирі слова вітання пролунали від директора коледжу, відмінника освіти України Володимира Керницького.

Уже традиційно, з нагоди завершення навчання, адміністрація коледжу не лише вручила дипломи молодших спеціалістів, а й відзначила грамотами  кращих випускників, які були успішними у навчанні та  брали активну участь у громадському, спортивному житті коледжу.

З теплими спогадами та побажаннями від усього педагогічного колективу до випускників звернулася керівник випускної групи Юлія Левашова.

Від випускників усі присутні почули зворушливі слова, сповнені глибокої поваги і вдячності своїм наставникам.

Яскравою подією ознаменувався лютневий день і для найрідніших – батьків. З гордістю батьки вітали своїх випускників та висловили подяку за те що, діти здобували знання й практичний досвід в одному з кращих  коледжів, який виховав професіоналів своєї справи.

Свято було сповнене трепетним хвилюванням, щасливими посмішками рідних і  квітами. Адже радісно розправляти крила і боляче залишати коледж, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів, де новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов…

Вітаємо, дорогі випускники! Бажаємо доброго щасливого шляху, щоб здобуті знання стали фундаментом кар’єрного зростання, запорукою успіху та реалізації майбутніх планів, нових звершень і цікавих відкриттів!

Опублікований: 11-02-2019
Читайте також:
Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко та Ганна Пастух в онлайн-форматі зустрілися з учнями Гвардійського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ст., гімназія» (Хмельницька область). Викладачки розповіли про особливості навчання на кафедрі за спеціальністю 181 «Харчові технології». Учні діз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 23 листопада 2020

Брендинг роботодавця на прикладі відомих компаній: цікаві дослідження здобувачів кафедри маркетингу

Бренд очима споживача та очима працівника – чи існує зв'язок? Цікаві дослідження провели викладачі й здобувачі кафедри маркетингу спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Результати були представлені на черговому засіданні студентсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Брендинг роботодавця на прикладі відомих компаній: цікаві дослідження здобувачів кафедри маркетингу 17 листопада 2023

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко. Здобувачі відвідали хлібопекарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством 28 квітня 2023

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого. На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі 26 лютого 2018