Н У Х Т

У Вінницькому коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділення технології та організації виробництва

11 лютого 2019

У Вінницькому коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділення технології та організації виробництва

Приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, відкриваються тисячі доріг, де кожний  обере свій особистий життєвий шлях.

7 лютого у святково вбраній актовій залі Вінницького коледжу нашого університету відбувся урочистий захід з нагоди 12-го випуску молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Свої довгоочікувані та омріяні документи про освіту здобули 66 випускників.

Щирі слова вітання пролунали від директора коледжу, відмінника освіти України Володимира Керницького.

Уже традиційно, з нагоди завершення навчання, адміністрація коледжу не лише вручила дипломи молодших спеціалістів, а й відзначила грамотами  кращих випускників, які були успішними у навчанні та  брали активну участь у громадському, спортивному житті коледжу.

З теплими спогадами та побажаннями від усього педагогічного колективу до випускників звернулася керівник випускної групи Юлія Левашова.

Від випускників усі присутні почули зворушливі слова, сповнені глибокої поваги і вдячності своїм наставникам.

Яскравою подією ознаменувався лютневий день і для найрідніших – батьків. З гордістю батьки вітали своїх випускників та висловили подяку за те що, діти здобували знання й практичний досвід в одному з кращих  коледжів, який виховав професіоналів своєї справи.

Свято було сповнене трепетним хвилюванням, щасливими посмішками рідних і  квітами. Адже радісно розправляти крила і боляче залишати коледж, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів, де новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов…

Вітаємо, дорогі випускники! Бажаємо доброго щасливого шляху, щоб здобуті знання стали фундаментом кар’єрного зростання, запорукою успіху та реалізації майбутніх планів, нових звершень і цікавих відкриттів!

Опублікований: 11-02-2019
Читайте також:
Травневе засідання вченої ради університету

25 травня 2023 року в залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив грамоти Національної академії наук України за плідну роботу у секціях Академії професорам Василю Пасічному і Галині Поліщук. Аналогічною грамотою нагороджений і ректор, а також професор Володимир Ковбас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Травневе засідання вченої ради університету 25 травня 2023

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів

Викладачем технологічного відділення Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ Ольгою Лешкович були організовані виїзні лекції на базі виробничих цехів підприємства «Галицька свіжина» для групи №32 спеціальності «Харчові технології» («Зберігання, консервування та переробка м’яса»). Викладачі спецдисциплін Ольга Лешкович і Любов Іл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів 13 лютого 2019

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

Нещодавно кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Higher Education in the USA and in Ukraine», яка мотивувала студентів до пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США 10 жовтня 2018

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022