Н У Х Т

У Вінницькому коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділення технології та організації виробництва

11 лютого 2019

У Вінницькому коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділення технології та організації виробництва

Приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, відкриваються тисячі доріг, де кожний  обере свій особистий життєвий шлях.

7 лютого у святково вбраній актовій залі Вінницького коледжу нашого університету відбувся урочистий захід з нагоди 12-го випуску молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Свої довгоочікувані та омріяні документи про освіту здобули 66 випускників.

Щирі слова вітання пролунали від директора коледжу, відмінника освіти України Володимира Керницького.

Уже традиційно, з нагоди завершення навчання, адміністрація коледжу не лише вручила дипломи молодших спеціалістів, а й відзначила грамотами  кращих випускників, які були успішними у навчанні та  брали активну участь у громадському, спортивному житті коледжу.

З теплими спогадами та побажаннями від усього педагогічного колективу до випускників звернулася керівник випускної групи Юлія Левашова.

Від випускників усі присутні почули зворушливі слова, сповнені глибокої поваги і вдячності своїм наставникам.

Яскравою подією ознаменувався лютневий день і для найрідніших – батьків. З гордістю батьки вітали своїх випускників та висловили подяку за те що, діти здобували знання й практичний досвід в одному з кращих  коледжів, який виховав професіоналів своєї справи.

Свято було сповнене трепетним хвилюванням, щасливими посмішками рідних і  квітами. Адже радісно розправляти крила і боляче залишати коледж, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів, де новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов…

Вітаємо, дорогі випускники! Бажаємо доброго щасливого шляху, щоб здобуті знання стали фундаментом кар’єрного зростання, запорукою успіху та реалізації майбутніх планів, нових звершень і цікавих відкриттів!

Опублікований: 11-02-2019
Читайте також:
Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота

15 травня свій пам’ятний візит на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, що ще довго згадуватимуть і студенти, і викладачі VIP-шеф Джанні Тота продовжив майстер-класом. Як зізнався сам шеф, кухня для нього – це пристрасть, місце натхнення. Він обожнює готувати, вигадувати нові смаки й поєднувати інгредієнти – гаряче з холодним, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота 15 травня 2018

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307

Навесні цього року був підписаний договір про співпрацю між університетом і спеціалізованою школою № 307 із поглибленим вивченням природничих наук. Предметом договору є навчання та підготовка слухача до зовнішнього незалежного оцінювання в Українському  центрі оцінювання якості освіти згідно зі змістом програм загальноосвітніх предметів, що відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307 04 жовтня 2018

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи 31 січня 2019

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів із використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2022