Н У Х Т

Із програмами академічної мобільності від DAAD знайомилися наші здобувачі освіти

22 жовтня 2021

Із програмами академічної мобільності від DAAD знайомилися наші здобувачі освіти

Невід’ємною складовою інтернаціоналізації вищої освіти є академічна мобільність, яка сприяє підвищенню якості підготовки фахівців. З метою ознайомлення здобувачів вищої освіти нашого університету з програмами академічної мобільності відбулася зустріч з представницею Інформаційного центру DAAD в Україні (Deutsche Akademische Austauschdienst, Німецька служба академічних обмінів) Оксаною Швайкою, яка розповіла про можливості навчання в Німеччині. Зустріч відбулася за участі експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктора Хельмута Блумбаха, який має значний досвід співпраці з DAAD.

До зустрічі долучилися здобувачі вищої освіти освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного і  туристичного бізнесу. На зустрічі також були присутні асистентка кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Грицевіч, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко та Юлія Фурманова.

Фахівчиня розповіла про умови участі в програмі міжнародних обмінів (вимоги до знання іноземної мови, правила підготовки та подання пакету документів) і конкурси на отримання стипендій DAAD. Корисною була інформація про офіційні сайти, на яких можна більш детально ознайомитися з можливостями академічної мобільності в закладах вищої освіти Німеччини. Учасників зацікавили питання щодо особливостей участі в таких програмах для здобувачів різних освітніх ступенів, умов проживання під час навчання в закладах вищої освіти Німеччини тощо. На всі запитання спікерка надала ґрунтовні відповіді.

Учасники вдячні шановній Оксані Швайці за зустріч та сподіваються на подальшу плідну співпрацю в напрямі академічної мобільності здобувачів вищої освіти нашого університету.

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
Конкурс на кращу рекламу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в межах декади фахових дисциплін економічного циклу відбувся Конкурс на кращу рекламу серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність». Організували захід викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариса Орленко та Марина Соколан. До складу журі увійшли:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс на кращу рекламу 22 лютого 2018

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів

У Луцьку відбулася обласна виставка собак мисливських порід і племінний огляд. До її проведення долучилися викладачі та студенти Волинського фахового коледжу нашого університету на чолі з директором Ігорем Корчуком. Тож у парку з’явився ще й ресторанчик під відкритим небом, де були смачні страви на різний смак і вибір. Студенти та викладачі коледж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів 07 жовтня 2020

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу». Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 13 листопада 2019

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції

У рамках наукового проекту кафедри фінансів нашого університету «Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції» викладачі кафедри Наталія Климаш та Михайло Арич разом із завідувачем кафедри Ладою Шірінян взяли участь у VIII міжнародній науково-практичній конференції «Страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції 02 жовтня 2018