Н У Х Т

Перший крок до успішного майбуття майбутніх вступників Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

15 квітня 2019

Перший крок до успішного майбуття майбутніх вступників Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

13 квітня в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів України.

Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні програми й екскурсії навчальними кабінетами та лабораторіями. Активно долучилися до підготовки заходу й студенти, вони зустрічали гостей коледжу, пропонували інформаційні буклети й запрошували на екскурсії, ділилися своїми враженнями від навчання і відповідали на численні питання.

На початку заходу перед майбутніми вступниками та їх батьками виступила заступник відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Людмила Васецька, яка ознайомила гостей із пріоритетними напрямками розвитку навчального закладу; надала ґрунтовну інформацію щодо організації освітнього процесу та умов вступу до коледжу.

Гостям продемонстрували рекламний відеофільм, який ознайомив зі спеціальностями, за якими  коледж здійснює підготовку фахівців для харчової та переробної галузей України. Працювала виставка технічної творчості студентів.

Викладач Іван Тригуба показав прийоми монтажу та зварювання елементів вузла встановлення лічильника. Ольга Сіверченко провела квест «Знайди відповідну деталь».  Ірина Бобровська запропонувала знайти відповідність між накресленими та просторовими фігурами. Зацікавив присутніх майстер-клас Павла Ксенженка про використання кондиціонерів у побуті та промисловості, їх профілактику в домашніх умовах. Не залишив гостей байдужими і процес виробництва печінкового паштету. Його продемонстрували студенти під керівництвом Таміли Михайлик та Тетяни Круміної. Викладач Сергій Петров моделював електронні схеми. Надія Надточій та Оксана Палашпровели майстер-клас «Пряникове чудо». Гості також зацікавилися роботою 3D-принтера.

Одним із найяскравіших моментів заходу стала дегустація морозива власного виробництва. Його готували студенти-технологи під керівництвом викладачів Ніни Василевської, Ірини Гузевської та Тетяни Марченко. Морозивом пригощали всіх бажаючих.

Вибір професії – дуже відповідальне рішення, яке потрібно прийняти старшокласнику. Тому такі проекти потрібні, бо допоможуть ознайомитися з можливостями коледжу, визначитися зі спеціальністю, з майбутньою професією. Це корисно і для батьків, які хвилюються за долю дитини.

День пройшов змістовно. Всі присутні отримали  вичерпну інформацію про коледж. Сподіваємося, що вже в наступному навчальному році ці гості стануть студентами Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018

Відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка

18 жовтня 2018 року на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося урочисте відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу серед учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка. Завідувач кафедри Надія Левицька наголосила, що Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – щорічний загальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка 19 жовтня 2018

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…»

9 березня виповнилося 210 років з дня народження генія українського народу, видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка – людини універсальних обдарувань та інтересів, все життя і творчість якого були присвячені українському народу. Шляхами життя істинного сина українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…» 18 березня 2024

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів протягом тижня тривали публічні захисти здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Екзаменаційна комісія, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023! 23 червня 2023