Н У Х Т

Перший крок до успішного майбуття майбутніх вступників Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

15 квітня 2019

Перший крок до успішного майбуття майбутніх вступників Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

13 квітня в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів України.

Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні програми й екскурсії навчальними кабінетами та лабораторіями. Активно долучилися до підготовки заходу й студенти, вони зустрічали гостей коледжу, пропонували інформаційні буклети й запрошували на екскурсії, ділилися своїми враженнями від навчання і відповідали на численні питання.

На початку заходу перед майбутніми вступниками та їх батьками виступила заступник відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Людмила Васецька, яка ознайомила гостей із пріоритетними напрямками розвитку навчального закладу; надала ґрунтовну інформацію щодо організації освітнього процесу та умов вступу до коледжу.

Гостям продемонстрували рекламний відеофільм, який ознайомив зі спеціальностями, за якими  коледж здійснює підготовку фахівців для харчової та переробної галузей України. Працювала виставка технічної творчості студентів.

Викладач Іван Тригуба показав прийоми монтажу та зварювання елементів вузла встановлення лічильника. Ольга Сіверченко провела квест «Знайди відповідну деталь».  Ірина Бобровська запропонувала знайти відповідність між накресленими та просторовими фігурами. Зацікавив присутніх майстер-клас Павла Ксенженка про використання кондиціонерів у побуті та промисловості, їх профілактику в домашніх умовах. Не залишив гостей байдужими і процес виробництва печінкового паштету. Його продемонстрували студенти під керівництвом Таміли Михайлик та Тетяни Круміної. Викладач Сергій Петров моделював електронні схеми. Надія Надточій та Оксана Палашпровели майстер-клас «Пряникове чудо». Гості також зацікавилися роботою 3D-принтера.

Одним із найяскравіших моментів заходу стала дегустація морозива власного виробництва. Його готували студенти-технологи під керівництвом викладачів Ніни Василевської, Ірини Гузевської та Тетяни Марченко. Морозивом пригощали всіх бажаючих.

Вибір професії – дуже відповідальне рішення, яке потрібно прийняти старшокласнику. Тому такі проекти потрібні, бо допоможуть ознайомитися з можливостями коледжу, визначитися зі спеціальністю, з майбутньою професією. Це корисно і для батьків, які хвилюються за долю дитини.

День пройшов змістовно. Всі присутні отримали  вичерпну інформацію про коледж. Сподіваємося, що вже в наступному навчальному році ці гості стануть студентами Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
МОН планує до Дня науки затвердити документи для атестації наукової діяльності вишів

«Ми плануємо, що до Дня науки в травні основні документи для атестації наукової діяльності вишів будуть затверджені Урядом», – повідомив генеральний директор директорату науки МОН Дмитро Чеберкус. Після цього, восени 2018-го, має початися власне атестація, щоб 2019 року за її результатами кращі університети стали отримувати базове фінансування на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН планує до Дня науки затвердити документи для атестації наукової діяльності вишів 20 березня 2018

Чергова перемога чоловічої збірної університету з футзалу у Вищій студентській лізі

24 січня у грі 7-го туру Вищої студентської ліги зустрілися команди нашого університету та КНУ ім. Т. Шевченка. Гра розпочалася дуже стрімко. Перший гол забив наш капітан команди Микита Тменов, завдавши потужного удару з-за меж штрафного майданчика. Наші футзалісти взяли ініціативу до своїх рук, раз у раз створюючи небезпечні моменти біля воріт су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога чоловічої збірної університету з футзалу у Вищій студентській лізі 26 січня 2017

У пошуку кращих вступників викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

У рамках профорієнтаційної кампанії фахівці Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – викладач комісії технологічних дисциплін Наталія Павельчук і викладач комісії філологічних дисциплін Тетяна Коваль відвідали школи Дунаєвецького району – с. Чаньків, с. Залісці, с. Міцівці, с. Лошківці та смт ст. Дунаївці й ознайомили учнів випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку кращих вступників викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 18 березня 2019

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 травня 2019 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. На порядку денному розглядалося питання про рекомендацію кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Головою зборів був обраний проректор з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 травня 2019