Н У Х Т

Викладацько-студентська профорієнтаційна діяльність факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

13 травня 2024

Викладацько-студентська профорієнтаційна діяльність факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Професійна орієнтація учнівської молоді – стратегічний пріоритет діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка. Кожний тиждень сповнений нових профорієнтаційних зустрічей, активну участь в яких беруть і викладачі, і студенти випускових кафедр.

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук побував із профорієнтаційною зустріччю у Люблинецькому ліцеї Волинської обласної ради (смт Люблинець Волинської області).

Заступниця декана факультету, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко відвідала з профорієнтаційним візитом середню загальноосвітню школу №230 Святошинського району м. Києва  разом зі студентами-першокурсниками Артемом Нестеренком, який є випускником цієї школи, і Владиславою Ткаченко (група ХЧ-1-4). Студенти натхненно ділилися враженнями від першого року навчання, а також своєю активною участю у спортивній та творчій діяльності: Артем – спортивними досягненнями у складі волейбольної команди факультету, а Владислава – фотозйомками головних подій цього навчального року для створення фотоконтенту на офіційних ресурсах факультету і університету.

За ініціативи наставниці, старшої викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Аліни Ковтун першокурсниці спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Валерія Сокур і Марія Мельник (група ГС-1-6) провели профорієнтаційну роботу з учнями 11-х класів у Мультипрофільному ліцеї Олександрійської міської ради Кіровоградської області. Здобувачки освіти і колектив випускової кафедри готельно-ресторанної справи вдячні за організацію зустрічі директорці Наталії Малишевій і завучу Людмилі Резниченко.

Заступниця декана Олена Тищенко також ініціювала візити до закладів освіти першокурсників спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», групи ХЧ-1-2: Іллі Санатарчука до Новопетрівської гімназії №2 Петрівської сільської ради та Ірини Сич до Черкаського колегіуму «Берегиня» Черкаської міської ради Черкаської області і Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Черкаської міської ради Черкаської області.

Викладацько-студентська профорієнтаційна команда знайомила школярів із освітнього діяльністю нашого університету, навчальними підрозділами, перевагами здобуття вищої освіти бакалаврського рівня у НУХТ, його сучасною розвиненою інфраструктурою, практико-орієнтованим навчанням, історіями успіху випускників, які підтверджують їхню конкурентоспроможність на вітчизняному і міжнародному ринку праці.

Наші студенти і викладачі активно запрошували учнів старших класів на День вступника 18 травня, тож очікуємо гостей у нашому університеті в офлайні та онлайні.

Профорієнтуємо учнівську молодь! Обираємо здобувати вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
Співпраця з роботодавцями

Якісна підготовка здобувачів освіти, яка б максимально відповідала сучасним вимогам ринку та запитам роботодавців, неможлива без тісного взаємозв’язку і взаємодії між закладом освіти і стейкхолдерами. Тож, адміністрацією ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ» в особі в.о. директора Ігоря Корчука був підписаний договір про співпрацю із керівником рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями 16 липня 2024

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival 20 квітня 2018

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій

28-29 вересня в Києві організація «Інша Освіта» та програма неформальної історичної освіти «Студії живої історії» провели Фестиваль живих історій. Він зібрав людей, що працюють із культурною спадщиною, зокрема, радянською, займаються вивченням історії та пам’яті. На Фестивалі були представлені 50 різноманітних проектів, попередньо відібраних журі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій 01 жовтня 2019

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики

Уже традиційно студенти-екологи проходять переддипломну практику на провідних підприємствах харчової промисловості. Для молоді – це завжди довгоочікувана подія, адже, в першу чергу, це захоплива подорож у нове місто, знайомство з виробничими потужностями реального підприємства, новими цікавими людьми-фахівцями своєї справи та можливість на період п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики 15 лютого 2019