Н У Х Т

Викладацько-студентська профорієнтаційна діяльність факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

13 травня 2024

Викладацько-студентська профорієнтаційна діяльність факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Професійна орієнтація учнівської молоді – стратегічний пріоритет діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка. Кожний тиждень сповнений нових профорієнтаційних зустрічей, активну участь в яких беруть і викладачі, і студенти випускових кафедр.

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук побував із профорієнтаційною зустріччю у Люблинецькому ліцеї Волинської обласної ради (смт Люблинець Волинської області).

Заступниця декана факультету, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко відвідала з профорієнтаційним візитом середню загальноосвітню школу №230 Святошинського району м. Києва  разом зі студентами-першокурсниками Артемом Нестеренком, який є випускником цієї школи, і Владиславою Ткаченко (група ХЧ-1-4). Студенти натхненно ділилися враженнями від першого року навчання, а також своєю активною участю у спортивній та творчій діяльності: Артем – спортивними досягненнями у складі волейбольної команди факультету, а Владислава – фотозйомками головних подій цього навчального року для створення фотоконтенту на офіційних ресурсах факультету і університету.

За ініціативи наставниці, старшої викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Аліни Ковтун першокурсниці спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Валерія Сокур і Марія Мельник (група ГС-1-6) провели профорієнтаційну роботу з учнями 11-х класів у Мультипрофільному ліцеї Олександрійської міської ради Кіровоградської області. Здобувачки освіти і колектив випускової кафедри готельно-ресторанної справи вдячні за організацію зустрічі директорці Наталії Малишевій і завучу Людмилі Резниченко.

Заступниця декана Олена Тищенко також ініціювала візити до закладів освіти першокурсників спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», групи ХЧ-1-2: Іллі Санатарчука до Новопетрівської гімназії №2 Петрівської сільської ради та Ірини Сич до Черкаського колегіуму «Берегиня» Черкаської міської ради Черкаської області і Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Черкаської міської ради Черкаської області.

Викладацько-студентська профорієнтаційна команда знайомила школярів із освітнього діяльністю нашого університету, навчальними підрозділами, перевагами здобуття вищої освіти бакалаврського рівня у НУХТ, його сучасною розвиненою інфраструктурою, практико-орієнтованим навчанням, історіями успіху випускників, які підтверджують їхню конкурентоспроможність на вітчизняному і міжнародному ринку праці.

Наші студенти і викладачі активно запрошували учнів старших класів на День вступника 18 травня, тож очікуємо гостей у нашому університеті в офлайні та онлайні.

Профорієнтуємо учнівську молодь! Обираємо здобувати вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
Промисловий робот ABB у навчанні і дослідженнях

Восени минулого року завдяки партнерам, компанії «ABB» в Україні кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління отримала можливість готовити спеціалістів із компетенціями програмування промислових роботів на реальному обладнанні – ABB IRB1200. За цей час старший викладач Роман Міркевич розібрався з принципами та засобами розроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промисловий робот ABB у навчанні і дослідженнях 09 лютого 2021

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко відвідали Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 міста Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 27 травня 2024

Біотехнології – твій шлях до успіху!

Цього тижня в нашому університеті гаряче. Безліч найрізноманітніших заходів, що відбуваються безперервно, а іноді й по кілька одночасно. Один із них – тижневі біотехнологічні студії факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Це – надзвичайно цікавий і насичений важливою інформацією, практичними воркшопами, приємними сюрпризами й пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – твій шлях до успіху! 26 жовтня 2023

Як «олімпійці» ПрАТ «Індар» та Водно-інформаційний центр відвідували

Цікавою і насиченою була програма заходів у рамках проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій. Після реєстрації на учасників ІІ туру Олімпіади очікував надзвичайно приємний сюрприз – вони мали змогу відвідати сучасне біотехнологічне та фармацевтичне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як «олімпійці» ПрАТ «Індар» та Водно-інформаційний центр відвідували 12 квітня 2019