У рамках кафедрального плану проведення гостьових лекцій для магістрантів першого курсу освітньої програми «Технологія зберігання консервування і переробки м'яса» у конференц-залі компанії «Ch. Hansen Україна» відбулося семінарське заняття з дисципліни «Менеджмент якості та безпеки м’ясної галузі», організоване професоркою кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Іриною Шевченко.
Семінарське заняття на тему «Біозахист м’ясної сировини і м’ясних продуктів» провів директор департаменту з продажу ТОВ «Ch. Hansen Україна», випускник кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Рибачук.
Магістранти ознайомилися з історією компанії, що є офіційним представником міжнародної компанії «Chr. Hansen A/S», головний офіс якої розташований в Данії, в місті Херсхольм.
Компанія «Chr. Hansen A/S» є потужним виробником натуральних інгредієнтів для продуктів харчування та напоїв, для фармацевтичної та сільськогосподарської промисловості. Компанія є провідним постачальником стартових культур, пробіотиків, ензимів і натуральних барвників для м’ясної і молочної промисловості.
Новим напрямком у діяльності компанії, що досить ефективно розвивається, є біозахист продуктів харчування. Наявні в компанії технології дозволяють контролювати процес виробництва м’ясних продуктів і забезпечити їх стабільну якість протягом усього життєвого циклу продукції.
Фахівці компанії «Ch. Hansen» також піклуються про здоров’я людей, численні дослідження показали, що отримані штами пробіотиків L. CASEI 431®, BB-12® та LGG®. здатні підтримувати здорову імунну систему, допомагаючи уникнути дискомфорту дихальної системи та інших респіраторних захворювань.
Майбутні магістри за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м'яса» мали змогу на високому науково-практичному рівні ознайомитись зі здобутками компанії та отримати знання, необхідні для підвищення рівня їх компетенції.
Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вдячний стейкхолдерам, компанії «Ch. Hansen Україна» за професійну співпрацю.