Н У Х Т

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна»

01 червня 2021

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна»

У рамках кафедрального плану проведення гостьових лекцій для магістрантів першого курсу освітньої програми «Технологія зберігання консервування і переробки м'яса» у конференц-залі компанії «Ch. Hansen Україна» відбулося семінарське заняття з дисципліни «Менеджмент якості та безпеки м’ясної галузі», організоване професоркою кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Іриною Шевченко.

Семінарське заняття на тему «Біозахист м’ясної сировини і м’ясних продуктів» провів директор департаменту з продажу ТОВ «Ch. Hansen Україна», випускник кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Рибачук.

Магістранти ознайомилися з історією компанії, що є офіційним представником міжнародної компанії «Chr. Hansen A/S», головний офіс якої розташований в Данії, в місті Херсхольм.

Компанія «Chr. Hansen A/S» є потужним виробником натуральних інгредієнтів для продуктів харчування та напоїв, для фармацевтичної та сільськогосподарської промисловості. Компанія є провідним постачальником стартових культур, пробіотиків, ензимів і натуральних барвників для м’ясної і молочної промисловості.

Новим напрямком у діяльності компанії, що досить ефективно розвивається, є біозахист продуктів харчування. Наявні в компанії технології дозволяють контролювати процес виробництва м’ясних продуктів і забезпечити їх стабільну якість протягом усього життєвого циклу продукції.

Фахівці компанії «Ch. Hansen» також піклуються про здоров’я людей, численні дослідження показали, що отримані штами пробіотиків L. CASEI 431®, BB-12® та LGG®. здатні підтримувати здорову імунну систему, допомагаючи уникнути дискомфорту дихальної системи та інших респіраторних захворювань.

Майбутні магістри за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м'яса» мали змогу на високому науково-практичному рівні ознайомитись зі здобутками компанії та отримати знання, необхідні для підвищення рівня їх компетенції.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вдячний стейкхолдерам, компанії «Ch. Hansen Україна» за професійну співпрацю. 

Опублікований: 01-06-2021
Читайте також:
Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022

Можливості неформальної освіти безмежні

Здобувачі-біотехнологи вважають, що університет – це лише частина їх професійного навчання і шляху, який дає можливості для самореалізації та отримання необхідних знань, і активно користуються можливостями неформальної освіти, яка передбачає персональну зацікавленість та постійне розширення свого кругозору у професійному світі. Наразі у них є широ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості неформальної освіти безмежні 01 квітня 2024

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

18 лютого 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся міжкафедральний науковий семінар щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Блаже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту! 19 лютого 2025

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці

Доцент кафедри вищої математики ім. професора Можара В.І. Вікторія Романенко пройшла стажування у технологічному університеті Qilu (Китайська Народна Республіка) з метою обміну науковим досвідом і методикою викладання математики. Наш фахівець читала лекції з вищої математики китайським студентам англійською мовою. Крім того, викладач опанувала нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці 08 січня 2020