Н У Х Т

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

29 квітня 2020

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

Онлайн-лекцію «Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa» для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» прочитала технолог-проєктант компанії «Total Kitchen» і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ірина Москаленко.

Стейкхолдер-компанія «Total Kitchen» – лідер із проєктування закладів сфери HoReCa, серед клієнтів якої ресторанні підприємства «Gastrofamily» Дмитра Борисова («Mushlya Bar», «БПШ», «Chicken Kyiv», «Білий налив»), спеціалізований ресторан «Mimosa Brooklyn Pizza», суші-бар «Fish&Pussycat», кафе-пекарня «Хлебный» рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної та ще багато улюблених нами закладів ресторанного господарства.

Етапи проєктного моделювання від технолога-проєктанта – збір вихідних даних про заклад, що проєктується (тип, місткість, продуктивність, концепція, локація); розроблення компонувального плану приміщень; розміщення технологічного обладнання та складання специфікації обладнання; розроблення технічного завдання для підключення до мереж комунікацій і авторський нагляд як перевірка на відповідність технічному завданню.

На всіх етапах – підтримання постійного контакту і консультування із ресторатором, шеф-кухарем, шеф-барменом, дизайн-агенцією.

Лектор активно спілкувалася з аудиторією у режимі онлайн щодо дотримання вимог нормативно-технічної документації, процедури отримання дозвільних документів, впровадження системи HACCP, особливостей роботи з програмними продуктами AutoCAD і ArchiCAD для проєктування і візуалізації.

Впевнені, що інсайти від фахівця-практика допоможуть спроєктувати здобувачам бакалаврського рівня вищої освіти концептуальний заклад харчування при готельному підприємстві під час виконання курсового проекту.

Наша випускниця зазначила, що отримані в університеті знання з проєктування і устаткування для закладів сфери HoReCa, технології продукції ресторанного господарства сприяли її успішному працевлаштуванню за спеціальністю.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний Ірині Москаленко за цікаву та інформаційно-насичену онлайн-лекцію і чекає на нові зустрічі під час гостьових лекцій у рідному університеті.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Переможці X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наші студентки

Мабуть нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Шевченка. У кожного своє розуміння його творів. Але для всіх українців Шевченко є генієм, явищем великим і вічним в історії нашої держави. Молодь ще зі школи вивчає багатогранну творчість видатного українського митця. А з 2010 року проводиться  Міжнародний мовно-літературний конкур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наші студентки 22 травня 2020

Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя

12 жовтня 2018 року наш навчальний заклад гостинно запросив на Ярмарку професій міськрайонний центр зайнятості м. Бориспіль. Такі заходи стали для навчальних закладів уже традиційними. Цього разу Бориспільський центр зайнятості відвідали 300 учнів майже з 13 шкіл міста та району. Співробітники і викладачі кафедр Навчально-наукових інститутів харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя 16 жовтня 2018

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

Захисти бакалаврських робіт на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

17 лютого на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання спеціальності141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання». Роботу Екзаменаційної комісії очолив завідувач кафедри електропостачан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврських робіт на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 17 лютого 2023