Н У Х Т

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

29 квітня 2020

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

Онлайн-лекцію «Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa» для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» прочитала технолог-проєктант компанії «Total Kitchen» і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ірина Москаленко.

Стейкхолдер-компанія «Total Kitchen» – лідер із проєктування закладів сфери HoReCa, серед клієнтів якої ресторанні підприємства «Gastrofamily» Дмитра Борисова («Mushlya Bar», «БПШ», «Chicken Kyiv», «Білий налив»), спеціалізований ресторан «Mimosa Brooklyn Pizza», суші-бар «Fish&Pussycat», кафе-пекарня «Хлебный» рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної та ще багато улюблених нами закладів ресторанного господарства.

Етапи проєктного моделювання від технолога-проєктанта – збір вихідних даних про заклад, що проєктується (тип, місткість, продуктивність, концепція, локація); розроблення компонувального плану приміщень; розміщення технологічного обладнання та складання специфікації обладнання; розроблення технічного завдання для підключення до мереж комунікацій і авторський нагляд як перевірка на відповідність технічному завданню.

На всіх етапах – підтримання постійного контакту і консультування із ресторатором, шеф-кухарем, шеф-барменом, дизайн-агенцією.

Лектор активно спілкувалася з аудиторією у режимі онлайн щодо дотримання вимог нормативно-технічної документації, процедури отримання дозвільних документів, впровадження системи HACCP, особливостей роботи з програмними продуктами AutoCAD і ArchiCAD для проєктування і візуалізації.

Впевнені, що інсайти від фахівця-практика допоможуть спроєктувати здобувачам бакалаврського рівня вищої освіти концептуальний заклад харчування при готельному підприємстві під час виконання курсового проекту.

Наша випускниця зазначила, що отримані в університеті знання з проєктування і устаткування для закладів сфери HoReCa, технології продукції ресторанного господарства сприяли її успішному працевлаштуванню за спеціальністю.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний Ірині Москаленко за цікаву та інформаційно-насичену онлайн-лекцію і чекає на нові зустрічі під час гостьових лекцій у рідному університеті.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Магістранти знайомляться з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності

1 лютого 2024 року здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко взяла участь у другому вебінарі із серії «Research Smarter» від «Clarivate». Цього разу учасники знайомилися з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності. Найвідомішим продуктом компан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності 06 лютого 2024

Студент Навчально-наукового інституту економіки і управління – переможець міжнародного турніру

З 28 травня по 2 червня у бельгійському місті Шарлеруа відбувся тенісний турнір Міжнародної федерації тенісу першої категорії, участь у якому взяв студент першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту економіки і управління Павло Шумейко. Приємно відзначити, що Павло зайняв перше місце в парн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Навчально-наукового інституту економіки і управління – переможець міжнародного турніру 12 червня 2018

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці

Професійна трансформація не закінчується ніколи. В цьому викладачі та студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») переконалися на лекції «Draw me a line» від Юлії Кескін, HR Business Partner у сервісній компанії Ezetech, координатора спільноти iOS/Swift інженерів CocoaHeads Ukraine і активного іве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці 12 квітня 2018

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершилася ознайомлювально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів закінчилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. Саме ця практика згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» була впроваджена вперше у зимовий період і трив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершилася ознайомлювально-виробнича практика другокурсників 15 лютого 2018