Н У Х Т

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

14 червня 2023

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка».

Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянтина Васильківського і Володимира Костюка та секретарки,старшої викладачки Юлії Ступак.

Відділ працевлаштування випускників НУХТ запросив на захисти кваліфікаційних робіт здобувачів представників роботодавців. Зокрема, були присутні hr-фахівці компанії «Белтімпорт», що вже тривалий час наймає роботу наших випускників, і тепер у них їх працює багато.

Об’єктами дослідження четвертокурсників були мехатронні модулі, пакувальне обладнання та робототехнічні системи харчових і пакувальних виробництв. Декілька робіт виконані і захищались англійською мовою.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень представлених на захист робіт, цього дня всі роботи були оцінені на «відмінно».

Після завершення захистів, усі роботи будуть розміщені в репозитарії, яким опікується Науково-технічна бібліотека НУХТ і до них буде забезпечений відкритий доступ усім бажаючим.

Новоприбулих бакалаврів із успішним захистом кваліфікаційних робіт привітали директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, гарант освітньо-професійної програми бакалаврського рівня «Прикладна механіка» Сергій Токарчук, завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Увесь колектив випускової кафедри приєднується до привітань і бажає новим фахівцям здоров’я, успіхів у подальшому професійному та творчому зростанні, не зупинятися на досягнутому, навчатися далі, опановувати нові знання та професії.

Мирного неба!

Опублікований: 14-06-2023
Читайте також:
Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів»

Сесія у розпалі, а це означає, що підходить до завершення ще один навчальний семестр на кафедрі біотехнології і мікробіології. У цьому семестрі магістранти першого року навчання за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія» під керівництвом доцента кафедри Оксани Скроцької вивчали дисципліну «Технологія косметичних лікарських засобів», на практич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів» 26 грудня 2017

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplasti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії 03 березня 2020

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило результати діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за І півріччя 2019 року. Як відзначають фахівці відомства, найбільш активними у І півріччі 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності 15 серпня 2019

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019