Н У Х Т

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

14 червня 2023

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка».

Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянтина Васильківського і Володимира Костюка та секретарки,старшої викладачки Юлії Ступак.

Відділ працевлаштування випускників НУХТ запросив на захисти кваліфікаційних робіт здобувачів представників роботодавців. Зокрема, були присутні hr-фахівці компанії «Белтімпорт», що вже тривалий час наймає роботу наших випускників, і тепер у них їх працює багато.

Об’єктами дослідження четвертокурсників були мехатронні модулі, пакувальне обладнання та робототехнічні системи харчових і пакувальних виробництв. Декілька робіт виконані і захищались англійською мовою.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень представлених на захист робіт, цього дня всі роботи були оцінені на «відмінно».

Після завершення захистів, усі роботи будуть розміщені в репозитарії, яким опікується Науково-технічна бібліотека НУХТ і до них буде забезпечений відкритий доступ усім бажаючим.

Новоприбулих бакалаврів із успішним захистом кваліфікаційних робіт привітали директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, гарант освітньо-професійної програми бакалаврського рівня «Прикладна механіка» Сергій Токарчук, завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Увесь колектив випускової кафедри приєднується до привітань і бажає новим фахівцям здоров’я, успіхів у подальшому професійному та творчому зростанні, не зупинятися на досягнутому, навчатися далі, опановувати нові знання та професії.

Мирного неба!

Опублікований: 14-06-2023
Читайте також:
English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської

З початком семестру в університеті відновив свою роботу англомовний розмовний клуб EcoEurope, що був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Проєкт виборола команда викладачів кафедри екології та екоменеджменту та кафедри біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської 13 лютого 2024

Профорієнтація від студентів

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри іноземних мов професійного спрямування на період дистанційного навчання відбулися зустрічі студентів НУХТ із майбутніми вступниками. Доцент кафедри Галина Лук’янець спонукала своїх студентів до зустрічі з учнями Опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів 30 січня 2018

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики

Днями магістрантам-біотехнологам, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Промислова біотехнологія», випала нагода взяти участь у міжнародній події – експертній онлайн-дискусії з провідними спеціалістами у сфері виробництва біогазу, президентом американської компанії Unconventional Gas Solutions (UGS) Марком Страубом, головою правління Біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики 30 січня 2023

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021