Н У Х Т

Відкритий чемпіонат зі спортивного орієнтування «Spring sprint»: перемога за нами!

22 квітня 2024

Відкритий чемпіонат зі спортивного орієнтування «Spring sprint»: перемога за нами!

Здобувач другого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко (група БТ-2-1) продовжує підкорювати спортивні висоти. Цього разу він переміг у Відкритому чемпіонаті м. Києва зі спортивного орієнтування, в якому взяли участь 490 спортсменів із 14 областей України та м. Києва.

Організаторами змагань виступили Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Відокремлений підрозділ Федерації спортивного орієнтування України у місті Києві та Клуб спортивного орієнтування «SEVER». Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 10-75 років. Згідно з регламентом відбулися два старти – усі в центрі столиці, біля Київського палацу дітей та юнацтва.

Результати кожного спортсмена визначалися за кожний день окремо (по групах Ч/Ж 10-20) і за найбільшою сумою балів за два дні (для груп Ч/Ж 21А-75). Переможці та призери змагань у кожній із вікових груп були нагороджені фірмовими медалями, дипломами, сертифікатами та цінними призами.

Наш здобувач освіти за два дні змагань посів два перших місця в особистому заліку на спринті по групі Ч20. Вітаємо Максима з черговим здобутком! Так тримати!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Закордонна виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Виробнича практика студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції є невід’ємним компонентом підготовки фахівців, а закордонна практика на готельних підприємствах дозволяє студентам поглибити та закріпити отримані теоретичні знання з організації послуг харчування та виробничих процесів відповідно до міжнародних стандартів. Цього р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонна виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2019

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій 12 червня 2020

Золотими медалями фестивалю технічної творчості нагороджені наші студенти

Київські технікуми і коледжі провели фестиваль технічної творчості студентів, на який із метою профорієнтаційної роботи були запрошені учні загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва. 86% випускників таких навчальних закладів працевлаштовуються за фахом. Тож, це гарний високий показник, який свідчить про те, що навчальні заклади такого типу роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Золотими медалями фестивалю технічної творчості нагороджені наші студенти 12 липня 2019

Наукові пошуки хімтехнологів

Підведено підсумки роботи секції «Хімічні технології», яка працювала 11 квітня в рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До оргкомітету надійшло понад 40 тез наукових доповідей і 25 постерів стендових доповідей. Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки хімтехнологів 15 квітня 2024