Н У Х Т

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

28 червня 2022

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

Наталія Фалендиш привітала молодих фахівців, які 22 та 23 червня успішно  захистили кваліфікаційні роботи та здобули освітній ступінь «Молодший спеціаліст».

Під час зустрічі вона ознайомила випускників із правилами вступу до університету на скорочений термін навчання та надала інформацію щодо умов навчання, проходження практики, можливостей працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості. Також були дані відповіді на питання стосовно умов проживання у студентському кампусі НУХТ. 

Опублікований: 28-06-2022
Читайте також:
Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон» 30 жовтня 2020

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

На базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького відбувся ІІІ (ІІ) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 56 студентів ВНЗ Черкаської обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 16 січня 2017

Вітаємо переможців І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

В університеті завершився І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Дуже приємно, що наші здобувачі активно долучилися до участі й гідно змагалися за перемогу. За підсумками І етапу Конкурсу з-поміж здобувачів І курсу переможцями стали: І місце –  Юліанна Нікіга (Навчально-науковий інститут харчових технологій), ІІ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 26 грудня 2023

До обговорення сфери смарт-спеціалізації Київщини з виробництва інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями долучилися наші фахівці

Завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна і доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена взяли участь у онлайн-круглому столі з обговорення сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями (функціонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення сфери смарт-спеціалізації Київщини з виробництва інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями долучилися наші фахівці 29 березня 2021