Н У Х Т

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

14 june 2023

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка».

Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянтина Васильківського і Володимира Костюка та секретарки,старшої викладачки Юлії Ступак.

Відділ працевлаштування випускників НУХТ запросив на захисти кваліфікаційних робіт здобувачів представників роботодавців. Зокрема, були присутні hr-фахівці компанії «Белтімпорт», що вже тривалий час наймає роботу наших випускників, і тепер у них їх працює багато.

Об’єктами дослідження четвертокурсників були мехатронні модулі, пакувальне обладнання та робототехнічні системи харчових і пакувальних виробництв. Декілька робіт виконані і захищались англійською мовою.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень представлених на захист робіт, цього дня всі роботи були оцінені на «відмінно».

Після завершення захистів, усі роботи будуть розміщені в репозитарії, яким опікується Науково-технічна бібліотека НУХТ і до них буде забезпечений відкритий доступ усім бажаючим.

Новоприбулих бакалаврів із успішним захистом кваліфікаційних робіт привітали директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, гарант освітньо-професійної програми бакалаврського рівня «Прикладна механіка» Сергій Токарчук, завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Увесь колектив випускової кафедри приєднується до привітань і бажає новим фахівцям здоров’я, успіхів у подальшому професійному та творчому зростанні, не зупинятися на досягнутому, навчатися далі, опановувати нові знання та професії.

Мирного неба!

Published on: 14-06-2023
Read also:
Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

READ YOURSELF

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 march 2021

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

У межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі 4-го курсу бакалаврського рівня освітньо-професійної програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному вебінарі «Facilities Focus: Food Safety Factors to Co...

READ YOURSELF

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів 22 january 2025

НУХТ – переможець літнього чемпіонату Нескореної столиці на підтримку Збройних Сил України!

З 28 травня по 9 липня на полях столиці проходив Чемпіонат організований Федерацією футзалу міста Києва. Мета його проведення – збір коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ, а також збір гуманітарної допомоги для населення, що постраждало від агресора. Наш навчальний заклад взяв активну участь у цій акції. Команда НУХТ була зібрана зі співробіт...

READ YOURSELF

НУХТ – переможець літнього чемпіонату Нескореної столиці на підтримку Збройних Сил України! 20 july 2022

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня у Києві розпочали роботу 29-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 21-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

READ YOURSELF

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021» 14 september 2021