Н У Х Т

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

14 june 2023

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка».

Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянтина Васильківського і Володимира Костюка та секретарки,старшої викладачки Юлії Ступак.

Відділ працевлаштування випускників НУХТ запросив на захисти кваліфікаційних робіт здобувачів представників роботодавців. Зокрема, були присутні hr-фахівці компанії «Белтімпорт», що вже тривалий час наймає роботу наших випускників, і тепер у них їх працює багато.

Об’єктами дослідження четвертокурсників були мехатронні модулі, пакувальне обладнання та робототехнічні системи харчових і пакувальних виробництв. Декілька робіт виконані і захищались англійською мовою.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень представлених на захист робіт, цього дня всі роботи були оцінені на «відмінно».

Після завершення захистів, усі роботи будуть розміщені в репозитарії, яким опікується Науково-технічна бібліотека НУХТ і до них буде забезпечений відкритий доступ усім бажаючим.

Новоприбулих бакалаврів із успішним захистом кваліфікаційних робіт привітали директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, гарант освітньо-професійної програми бакалаврського рівня «Прикладна механіка» Сергій Токарчук, завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Увесь колектив випускової кафедри приєднується до привітань і бажає новим фахівцям здоров’я, успіхів у подальшому професійному та творчому зростанні, не зупинятися на досягнутому, навчатися далі, опановувати нові знання та професії.

Мирного неба!

Published on: 14-06-2023
Read also:
Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях

«Після звільнення Трьохізбенки до військовослужбовців нашої бригади підходили мешканці села і жалілися, що вже понад 6 днів їхні діти не їли хліба. І, на жаль, наші підрозділи тилового матеріального забезпечення не в змозі були допомогти…». Так обґрунтував актуальність теми свого дипломного проекту випускник Львівської філії нашого університету Ко...

READ YOURSELF

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях 27 february 2019

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка. Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організуват...

READ YOURSELF

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання 21 june 2019

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України!

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти! Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності – Днем Українського Прапора і Днем Незалежності України! Український Прапор сьогодні став символом свободи і незалежності, мужності і героїзму, слави й відродження не лише для нас, а й для всього світу. З ним йдуть у бій, його трима...

READ YOURSELF

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України! 23 august 2022

Біотехнологія ХХІ століття

У Національному університеті України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського» відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», в якій наші здобувачі-біотехнологи разом із керівниками взяли участь та оприлюднили результати наукових досліджень. Робота здоб...

READ YOURSELF

Біотехнологія ХХІ століття 29 may 2023