Н У Х Т

Здобувачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування перемогли у міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2023»!

28 march 2023

Здобувачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування перемогли у міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2023»!

27 березня закінчився Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black SeaScience 2023». Команда здобувачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування у складі Дмитра Данюка та Юрія Якимчука (науковий керівник – завідувач кафедри, професор Микола Якимчук) взяла участь у номінації «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка» з роботою «Research of mechatronic gripper devices on the basis of bionics with extended functional capabilities».

У цій номінації на конкурс була подана 121 робота з українських і закордонних закладів освіти, у тому числі з університетів Німеччини, Оману, Алжиру, Литви, Індії, Сербії, Хорватії, Пакистану, Польщі, Грузії, Казахстану, Болгаріїя, Молдови.

За результатами двох турів  змагань команда здобувачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, що навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» і «Інжиніринг харчових виробництв», посіла перше місце!

Вітаємо Дмитра Данюка та Юрія Якимчука з переконливою перемогою в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2023» та зичимо подальших наукових здобутків і перемог! 

Published on: 28-03-2023
Read also:
Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології

8 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося подвійне наукове свято – дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю «Біотехнології та біонженерія» успішно захистили аспірантки Лілія Ключка та Олеся Палійчук. Асистентка кафедри Лілія Ключка представила дисертацію «Регуляція антимікробної та ант...

READ YOURSELF

Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології 12 october 2021

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAIN...

READ YOURSELF

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023 20 september 2023

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ

Сьогодні розпочався прийом електронних заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра до університету та на основі 11 класів за денною формою здобуття освіти до коледжів НУХТ. Подання е-заяв і документів відбувається на сайті vstup.edbo.gov.ua. Для вступників до університету на бакалавра чи наскрізного магістра прийом заяв ...

READ YOURSELF

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ 14 july 2021