Н У Х Т

Наші викладачі оцінюють роботи учасників Малої академії наук

13 лютого 2023

Наші викладачі оцінюють роботи учасників Малої академії наук

У святковий день жінок у науці журі секції прикладної мікро- і макроекономіки Київської малої академії наук, до складу якого увійшла старша викладачка кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Тетяна Швед, оцінило постерний захист робіт школярів-науковців.

Тематика представлених учнівських досліджень охоплювала найактуальніші проблеми вітчизняної економіки – інвестиційні пріоритети України в умовах інтеграції до ЄС, міжнародне військово-технічне співробітництво України, інфляційні процеси в нашій країні, розвиток вітчизняного підприємництва, міжнародну трудову міграцію українців до країн ЄС, ринок нафти у сучасних умовах, тіньову економіку.

Учні продемонстрували здатність до аналітичного і критичного мислення, вміння творчо підходити до аналізу і вирішення сучасних економічних проблем і презентації результатів наукового дослідження.

Журі було вражене науковим доробком сучасної учнівської молоді, їх патріотичною і оптимістичною позицією в дослідженні економічних проблем України на мікро- та макрорівні.

Наша викладачка щиро вдячна організаторам і учасникам за можливість доторкнутися до наукового майбутнього потенціалу України!

Опублікований: 13-02-2023
Читайте також:
Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…» 10 серпня 2023

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів 05 квітня 2024

З інноваційними технологіями ознайомив здобувачів ступеня PhD гостьовий лектор

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології». Для читання лекції на тему «Інноваційні технології крохм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями ознайомив здобувачів ступеня PhD гостьовий лектор 15 квітня 2024