Н У Х Т

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

15 серпня 2018

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко спільно з колегами з вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управління персоналом» і Національного університету водного господарства та природокористування випустили колективну монографію «Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань».

У монографії розглянуті теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях.

Авторами розроблена та рекомендована до впровадження концепція інжинірингу (формування) системи внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань у ринкових умовах, яку можуть використовувати фахівці підприємств для вироблення власної оптимальної моделі системи з метою забезпечення управлінських потреб. Обґрунтований комплексний метод технології впровадження системи внутрішньоуправлінської інформації підприємства.

Для вирішення завдання відбору програмного продукту у процесі автоматизації систем внутрішньоуправлінської інформації запропоновано використовувати розроблений критерій оцінювання рівня якості. Розроблена модель системи внутрішньоуправлінської інформації з урахуванням специфіки діяльності виробничої корпорації харчової галузі. 

 

Опублікований: 15-08-2018
Читайте також:
Можливості застосування діджитал-технологій у проведенні екскурсій вивчали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Щоб доторкнутися і зануритися в атмосферу туристичного різноманіття України, здобувачі 1-2 курсів спеціальності 242 «Туризм і рекреація» разом із кураторками, доцентками Світланою Батиченко та Тетяною Мірзодаєвою пройшли квест «Доторкнись до України» через додаток Freegen GO, розроблений компанією FreeGen Group. Компанія FreeGen Group займається о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості застосування діджитал-технологій у проведенні екскурсій вивчали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 01 жовтня 2024

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти

19 березня на кафедрах технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами освіти першого та другого курсів щодо представлення та обговорення проєкту освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у редакції 2021р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти 20 березня 2021

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Самостійна практична діяльність – кращий спосіб опанувати майбутню професію. Тому традиційно на кафедрі туристичного та готельного бізнесу організована виробнича екскурсійна практика для студентів 3-го курсу спеціальності 242 «Туризм» на основі компетенцій з  дисципліни «Організація туризму (Екскурсійна діяльність)». Головним завданням  другого ет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 22 червня 2018

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

25 квітня за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка відбулася чергова онлайн-зустріч із партнерами нашого університету, ТОВ «ПРОФІТІМ», в якій взяли участь здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ» 26 квітня 2023