Н У Х Т

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

15 серпня 2018

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко спільно з колегами з вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управління персоналом» і Національного університету водного господарства та природокористування випустили колективну монографію «Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань».

У монографії розглянуті теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях.

Авторами розроблена та рекомендована до впровадження концепція інжинірингу (формування) системи внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань у ринкових умовах, яку можуть використовувати фахівці підприємств для вироблення власної оптимальної моделі системи з метою забезпечення управлінських потреб. Обґрунтований комплексний метод технології впровадження системи внутрішньоуправлінської інформації підприємства.

Для вирішення завдання відбору програмного продукту у процесі автоматизації систем внутрішньоуправлінської інформації запропоновано використовувати розроблений критерій оцінювання рівня якості. Розроблена модель системи внутрішньоуправлінської інформації з урахуванням специфіки діяльності виробничої корпорації харчової галузі. 

 

Опублікований: 15-08-2018
Читайте також:
Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine

15 листопада здобувачі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відвідали в онлайн-форматі вебінар компанії EY Ukraine «Презентація можливостей у компанії ЕY Ukraine», що відбувся в межах івентів NUFT Career Chance-2022. Здобувачі дізналися про особливості та перспективи роботи в компанії, ознайомилися з організаційною структурою, соціальним захи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine 16 листопада 2022

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

19 червня кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства прийняла естафету гостинності у кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і також приймала доктора Wang Deliang, докторів Luan Chunguang, Hao Feike і Han Xinglin з Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості і ферментів (м. Пекін). Завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці 20 червня 2018

Завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації виступила офіційним опонентом дисертації

19 червня 2018 року завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко виступила офіційним опонентом дисертації «Формування культури професійного спілкування у майбутніх менеджерів зовнішньоекономічної діяльності засобами інтерактивних технологій» у Національному університеті біоресурсів та природокористування У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації виступила офіційним опонентом дисертації 20 червня 2018

Вічна пам'ять колезі...

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 30 серпня 2025 року, на 93-му році, обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Леоніда Павловича Реви. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог і науковець. У цей болісний час приносимо свої співчуття родині Леоніда Павловича. Леонід Павлович Рева зробив зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять колезі... 30 серпня 2025