Н У Х Т

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

16 жовтня 2018

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

Студентське життя майбутніх маркетологів на кафедрі маркетингу ніколи не буває одноманітним. Дружний колектив кафедри завжди намагається знайти для них щось цікаве та підкинути нові ідеї для креативних започаткувань і просто приємного проведення часу.

Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами кафедри поринули у країну дитинства, чарівний світ фантазій і казкових виробів, відвідавши Державний музей іграшки. Талановита молодь та її куратори із захопленням занурилися у колоритне розмаїття експозицій: народної іграшки та іграшки 30-90 років ХХ століття. Безумовно, серед експонатів кожний упізнав іграшку свого дитинства або іграшку з дитинства своїх батьків чи із ретро-фотографій родинних альбомів. Перед студентами та викладачами постали заводні звірята, які в дитинстві здавалися живими друзями, ностальгічні ретро-ведмедики, целулоїдні фігурки, креативна колекція авторських ляльок, іграшкові будиночки, меблі, поїзди та літаки – все те, з чого в дитинстві кожний будував власний фантастичний, і, в той же час, ідеальний світ. Не меншу цікавість викликала й експозиція народної іграшки, яка у сукупності своєї простоти та яскравого різноманіття, відображає національну самобутність  українського народу та історію дитячих ігор і забав.

Не дарма кажуть: усі ми родом з дитинства, і, напевно, іграшки є одним із найприємніших ностальгічних спогадів, які роблять світ дорослих більш яскравим і трансформуються в нові креативні ідеї. Можливо, такі ідеї допоможуть студентам-маркетологам підкорити ринок, а, можливо, просто зроблять життя цікавішим, ставши захоплюючим хобі, однак у будь-якому разі чудовий осінній вечір, проведений в колі друзів, та вражаючі експозиції музею надовго залишать по собі позитив.  

Опублікований: 16-10-2018
Читайте також:
Біотехнологія у сучасному світі

Ми знаємо, що біотехнологія полягає у застосуванні біологічних організмів, систем і процесів, а її досягнення широко використовуються в багатьох сферах людської діяльності, включаючи медицину, ветеринарію, фармацевтичну та хімічну промисловості, виробництво харчових продуктів, сільське господарство, охорону навколишнього середовища від різноманітни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія у сучасному світі 28 серпня 2023

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України»

Другий рік поспіль відбувається велика дегустація вин українських виробників для формування видання «Винний гід України» з метою ознайомлення споживачів і популяризації вітчизняних вин крафтових виноробів та промислових підприємств. Ця подія відбувається під патронатом мережі готелів «Reikartz Hotels&Resorts» за участю Асоціації сомельє України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України» 08 вересня 2020

Університет Stekom (Індонезія) запрошує  до співпраці!

У рамках договору про співпрацю Університет Stekom (Індонезія) запрошує викладачів НУХТ провести кілька онлайн-семінарів. Для кожного доповідача надається 30 хвилин. Тематика доповідей: 18 вересня: Думайте швидко, говоріть розумно: Техніка спілкування під час публічних виступів (Think Fast, Talk Smart: Communication Techniques for Public Speaking...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет Stekom (Індонезія) запрошує до співпраці! 17 серпня 2023

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021