Н У Х Т

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі

09 травня 2023

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у дводенному онлайн-семінарі «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості», який провела Українська зернова асоціація для виробників, елеваторів, логістів.

Говорили про ризики щодо контролю пестицидів під час вирощування зернових та олійних, контроль контамінантів і фумігацію під час зберігання зерна, безпечне використання ЗЗР і фумігантів, показники експортної якості зерна, на ГМО та контроль при завантаженні в порт та багато іншого.

Внаслідок воєнної агресії російської федерації та блокування українських морських портів, аграрії вимушено шукають шляхи експорту зерна та власноруч забезпечують транспортування. Якщо раніше 20 компаній здійснювало 90% усього зернового експорту, то сьогодні намагаються експортувати понад 100 компаній. І більшість із них не мають відповідного досвіду та не знають вимог імпортерів. Вебінар роз’яснив виробникам і експортерам основні вимоги та процедури, що допоможе нівелювати більшість ризиків під час вирощування, зберігання, транспортування та безпосередньо експорту зерна.

Наші викладачі вдячні Українській зерновій асоціації за запрошення та цікавий і корисний фаховий захід. Отримана інформація буде застосовуватися при викладанні профільних дисциплін освітньо-професійної програми «Технології зберігання і переробки зерна».

Опублікований: 09-05-2023
Читайте також:
Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!  Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 26-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора 18 вересня 2020

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1271 від 4 жовтня 2019 р. Національний університет «Львівська політехніка» був призначений базовим вищим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнологіїї та біоінженерія» у 2019/2020 н.р. Відповідно до Положення переможців к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів 06 квітня 2020

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет

Колектив відділення туризму і готельно-ресторанної справи відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» розпочав навчальний рік у змішаному форматі. На першому засіданні циклової випускової комісії туризму і готельно-ресторанної справи обговорили виклики, які постають перед педагогічними працівниками в умовах воєнного час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет 09 вересня 2022