Н У Х Т

НУХТ – у Пирятині

01 травня 2024

НУХТ – у Пирятині

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, професор Валентин Олішевський, доцент Євген Бабко та відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Дмитро Люлька продовжили профорієнтаційний марафон університету, ініційований приймальною комісією НУХТ, у загальноосвітніх навчальних закладах Пирятина.

За сприяння начальниці відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради Людмили Зібніцької та керівництва загальноосвітніх закладів наша команда мала змогу популяризувати освітні програми НУХТ серед близько 200 учнів 10-х і 11-х класів ліцеїв Пирятина та їх батьків.

Ліцеїстам цікаво розповіли про університет, інститути та факультети, студентське життя в столиці, презентували спеціальності та освітні програми, за якими університет готує фахівців за вкрай важливими для України професіями, а також розповіли про нові освітньо-професійні програми, набір на які стартує цьогоріч.

Розмови розпочиналися з детального ознайомлення з освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Викладачі акцентували, що у 2024 році при вступі на цю програму надається особлива підтримка держави.

Дмитро Люлька запропонував учням 10 класів готуватися до складання НМТ на підготовчих курсах НУХТ, а також надав інформацію про чати для спілкування з амбасадорами приймальної комісії університету та профорієнтаційного сектору інституту, і запросив майбутніх вступників на найближчі Дні відкритих дверей університету та інституту.

Учні дізналися про особливості вступної кампанії 2024 року, про можливості підвищити конкурсний бал при вступі на спеціальності НУХТ, які користуються підтримкою держави, а також про всебічну потужну інформаційну підтримку, яку надає наш університет вступникам на своєму сайті та на сторінках у соцмережах.

Наступного дня викладачі в межах договору про співробітництво в науковій, освітній та практичній діяльності відвідали ТОВ «Пирятинський сирзавод», продукція якого відома під торговою маркою «Пирятин».

На зустрічі з директором Володимиром Бартошаком, стейкхолдером однієї з наших освітніх програм, і співробітниками підприємства були намічені вектори співпраці щодо працевлаштування випускників кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, практичної підготовки та організації виїзних занять для здобувачів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Також поговорили про вступ на навчання до НУХТ працівників підприємства.

Профорієнтаційна команда кафедри висловлює подяку за сприяння і організацію зустрічей з ліцеїстами начальниці відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради Людмилі Зібніцькій, керівництву та вчителям загальноосвітніх закладів.

Будемо раді бачити випускників ліцеїв серед наших здобувачів освіти!

Опублікований: 01-05-2024
Читайте також:
Співпраця кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами  триває

14  червня 2022 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів спеціальності  «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, першою заступницею головного бухгалтера ДП «Сангрант Плюс» Анастасією Мануіловою. Гостьова лекція «Професійні аспекти та необхідність підвищення кваліфікації бухгалтерів в умовах конкуренції на ринку праці» дала можливість здобувачам ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами триває 15 червня 2022

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

Ми продовжуємо освітню співпрацю з Корапорацією «Артеріум», і сьогодні всі бажаючі мали можливість відвідати гостьову онлайн-лекцію «Бренд роботодавця» керівниці Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Анни Єгорової. Фахівчиня дала відповіді питання, що таке бренд роботодавця і навіщо він компанії (неймовірно, як багато ми не знали про р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» 23 листопада 2023

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій

Наукова весна в університеті триває. Наші здобувачі освіти й викладачі активно долучаються до наукових заходів колег із інших закладів освіти та наукових установ, у тому числі й зарубіжних. Творча молодь НУХТ – аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Борис Михайлик і магістрантка кафедри технології хлібопекарських і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій 26 травня 2021