Н У Х Т

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

28 вересня 2023

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

26 вересня 2023 року головний технолог ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»  Анатолій Лукащук зустрівся з групою бакалаврів і магістрантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» і освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки молока», та прочитав їм лекцію «Заквасочні культури Сhr. Hansen для виробництва незбираномолочної продукції». 

Лектор ознайомив здобувачів вищої освіти з історією створення компанії Сhr. Hansen, офіційним дистриб’ютором якої є ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл», з її діяльністю та асортиментом натуральних інгредієнтів для виробництва харчових продуктів.

Особливу увагу фахівець приділив способам виробництва, видовому складу, умовам зберігання і застосування культур прямого внесення (DVS) у технологіях ферментованих молочних продуктів. Також було розглянуто критерії вибору мезофільних, термофільних, мезо-термофільних і спеціальних (додаткових) культур для виробництва широкого асортименту молочних продуктів, способи біологічного захисту і концепт удосконалення складу натуральних кисломолочних продуктів, сучасний асортимент бактеріальних культур на прикладі інноваційних серій YO-Flex® та eXact®.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює подяку Анатолію Лукащуку за цікаву лекцію, прочитану на високому професійному рівні, та сподівається на подальші плідні й творчі зустрічі, які сприятимуть підвищенню рівня фахової підготовки технологів для підприємств молочної промисловості.

Опублікований: 28-09-2023
Читайте також:
Запрошуємо на підсумкову конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. Національний університет харчових технологій призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на підсумкову конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 06 квітня 2021

До відкриття туристичного сезону в місті Кам’янці-Подільському долучилися другокурсники спеціальності «Туризм»

Студенти-другокурсники спеціальності «Туризм» у рамках дисципліни «Логістика в туризмі» під керівництвом доцента Тетяни Мірзодаєвої вивчають тему «Інформаційні потоки в логістиці туристичної сфери», як у традиційних формах лекційного та практичного заняття, так і з використанням інноваційних методів навчання. Зокрема, 30 квітня 2020 року студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До відкриття туристичного сезону в місті Кам’янці-Подільському долучилися другокурсники спеціальності «Туризм» 04 травня 2020

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету

28 жовтня 2021 року в актовій залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося засідання вченої ради університету. Розпочали за традицією з урочистостей: вручення відзнак і вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Також ректор Олександр Шевченко привітав присутніх з Днем працівників харчової промисловос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету 28 жовтня 2021

Третьокурсники поєднують цікаве з корисним

Здобувачі вищої освіти груп ГС-3-8 і ГС-3-9ск факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко долучились до заходів з нагоди святкування 140-річного ювілею нашого університету і влаштували захід, присвячений цій події. Студенти підготували пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники поєднують цікаве з корисним 18 жовтня 2024