Н У Х Т

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

10 липня 2018

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування.

Традиційно стати магістрантом саме нашого університету прагне велика кількість вступників. Цього року майже тисяча бажаючих вийшла на старт вступних перегонів.

10 липня фахові вступні випробування писали вступники до магістратури факультетів автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальністю «Харчові технології», Навчально-наукового інституту харчових технологій. Вступники до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління за спеціальностями «Облік і аудит», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здавали цього дня іноземну мову.

Ще задовго до призначеного часу на місці збору – площі перед головним корпусом університету, як то кажуть, яблуку ніде було впасти. Схвильовані вступники заздалегідь зібралися, щоб вчасно пройти всі передбачені регламентом процедури. Як завжди злагоджено спрацювали працівники приймальної комісії університету й відбіркових комісій інститутів і факультетів. Швидко й організовано сформувавши групи за спеціальностями, вони перевірили всі необхідні документи, надали останні консультації щодо правил поводження на випробуваннях й супроводили вступників до виділених для проведення випробувань аудиторій.

11 липня вперше складатимуть ЗНО з іноземної мови наші вступники до магістратури за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економіка», «Міжнародні економічні відносини» і «Журналістика».

Ще одна сесія вступних випробувань на вакантні місця до магістратури відбудеться на початку серпня.

Бажаємо всім вступникам нашого університету наснаги й успіху у випробувальних перегонах! Нехай переможуть найдостойніші!

 

Опублікований: 10-07-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Двоє викладачів кафедри фізики Світлана Літвинчук і Наталія Медвідь завершили останній етап курсів підвищення кваліфікації у Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України. У процесі навчання з квітня по листопад 2018 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України 07 грудня 2018

Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 червня 2019

Маловідомі факти про Україну, які варто знати

Онлайн-формат нині вже став звичним для спілкування з кураторською групою. Дуже добре, що відеоконтент зараз можна знайти на будь-який смак і тим самим змістовно наповнити кураторські години, адже відеоролик на 5-10 хв, дозволяє представити історію України, надбання українців і просто цікаві факти про нашу країну. Відеоформат представлення інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маловідомі факти про Україну, які варто знати 31 січня 2024

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва з цього року стала членкинею Громадської організації «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ). Це стало можливим після того, як вона пройшла у 2021 році курс добровільних помічників сфери туризму та гостинності міста Києва в межах проєкту «Академія гостинності», організованого ВАГ с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів 28 січня 2022